Święto zaczyna wkraczać w naszą kulturę do mnie w Poznaniu zapukały dzisiaj dzieci przebrane za jakieś straszydła :)Tak mi się to spodobało, że zrobiłem dynie
  Święto zaczyna wkraczać w naszą kulturę do mnie w Poznaniu zapukały dzisiaj dzieci przebrane za jakieś straszydła :)Tak mi się to spodobało, że zrobiłem dynie  to mój debiut w dziedzinie art pumpkin
  to mój debiut w dziedzinie art pumpkin  Co sądzicie o tym święcie
  Co sądzicie o tym święcie  ?? Mi się kiedyś podobało jednak gdy w tym roku zmarli mi dziadkowie to jakoś dziwnie patrze na latanie za cukierkami. Wydaje mi się, że mamy inną mentalność i inaczej podchodzimy do takich spraw niż w ameryce.
 ?? Mi się kiedyś podobało jednak gdy w tym roku zmarli mi dziadkowie to jakoś dziwnie patrze na latanie za cukierkami. Wydaje mi się, że mamy inną mentalność i inaczej podchodzimy do takich spraw niż w ameryce.Może na fotce nie ma noża
 ale dynia była wycinana taktycznym nożykiem
  ale dynia była wycinana taktycznym nożykiem  Pozdrawiam wszystkich.
  Pozdrawiam wszystkich. 

"Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum" takie coś mi się wyświetla
  "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum" takie coś mi się wyświetla  

FaceBook
 FaceBook