Skocz do zawartości


Zdjęcie

Mcusta Classic II


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

budo_piterm
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3170 postów
  • Pomógł: 1
0
Neutralna
  • Lokalizacja:kto to wie...

Napisano Ponad rok temu

Re: Mcusta Classic II
Każdy damast jest kuty. A po wytrawieniu jedne składniki wytrawiają się lżej, inne mocniej, a więc różna głębokość. Więc fakturka musi być. Delikatna, ale musi...
  • 0

budo_pecado
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 797 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano Ponad rok temu

Re: Mcusta Classic II
Każdego dnia człowiek uczy się czegoś nowego :-)
Dziękuje :-)
  • 0

budo_jawor
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 946 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna
  • Lokalizacja:zza winkla

Napisano Ponad rok temu

Re: Mcusta Classic II

Każdy damast jest kuty. A po wytrawieniu jedne składniki wytrawiają się lżej, inne mocniej, a więc różna głębokość. Więc fakturka musi być. Delikatna, ale musi...

Piter, to ja wiem. Chodziło mi o to, że na tym nozyku (zdjeciu) mam wrażenie, że faktura jest spora. Blacha mówi, ze nie.
  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024