pomysł na ostrzenie
Napisano Ponad rok temu
tak myślę że 5zł od noża każdy zapłaci, a jak mu się naostrzy na brzytwę i będzie zadowolony to i stałym klientem zostanie.
Tak, tak... teraz powiecie że każdy ostrzyć umie...
No ja nie był bym tego taki pewien, a zaoferować się choćby na własnej klatce w bloku żeby wyręczyć leniwych sąsiadów zawsze można bo to i po sąsiedzku i 5 zeta dla chłopaka albo dziewczyny zawsze się znajdzie (mówie tak bo jestem młody 8) ), i podatku się nie będzie płacić (może Cynik to zedytuje :wink: )
w takim najbidniejsyzm bloku w pionie jest średnio z 10 mieszkań, z czego pewnie mniej niż połowa skorzysta. No ale dajmy na to dycha z 2 noży z poniżej połowy, niech będzie 30 zeta. Na weekned zawsze jakaś kasa :wink:
Nie miełem zamiaru odkrywać Ameryki, ale zawsze to łatwy sposób na kasę.
Jak się ma triangle to jeszcze ludzie będą zachwyceni kosmiczną technologią i w ogole czarodziej
pomysł możecie sobie kraść (mimo że stary), w moich stronach nikt z forum nie mieszka
Napisano Ponad rok temu
za piątaka można kupić nożyk, albo dużo chleba.
Napisano Ponad rok temu
chyba faktycznie przesadziłem z cenami :wink:
swoją drogą z ekonomicznego punktu widzenia, chodzenie za nowym nożykiem za 5 zeta, będzie droższe niż usługa co przychodzi pod drzwi w tej samej cenie :wink:
Napisano Ponad rok temu
my już dawno wprowadziliśmy ostrzenie zkupionych u nas noży i jak na razie jak miałbym z tego wyżyć to musiałbym sobie katron w parku postawić...a za nozyk "obcy" nie kupiony u nas kroimy gościa w zależności od stanu faktycznego 5-10 zł :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pamietacie takie napisy o akwizytorach: "... i z psami wstęp wzbroniomy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Próbuj, jeżeli coś zarobisz to Twój sukces, jak nie będzie tak różowo to przynajmniej będziesz mółg powiedzieć spróbowałem.
A przy okazji czegoś się nauczysz o interesach, poznasz ludzi i będziesz wiedzieć jak z nimi rozmawiać itp itd.
Tego w szkole nie uczą
Napisano Ponad rok temu
To gdzie się ten biznes mieści? Może bym coś podrzuciłw moich stronach nikt z forum nie mieszka
Napisano Ponad rok temu
Za szybko się AUS 8 tępi ?...To gdzie się ten biznes mieści? Może bym coś podrzucił
Noże z tej stali powinni sprzedawać od razu z ostrzałką... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW z wzorcem ostrości -- Twym ciętym dowcipem -- stal żadna równać się nie może, proponuję jednak nie chatować na forum bo wzbudzimy słuszny gniew Moderatorów.
No, może tylko jeszcze wyrażę zadowolenie że nie na każde forum masz uczulenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obrosłeś w stal ? Pochwal się... 8) Może uda mi się doradzić cosik - choćby w sprawie ostrzenia... Bo mi się dzięki lekturze i dłubaninie trochę doświadczeń zebrało...Ale nie ów był ostrzony.
"Przyganiał kocioł garnkowi..."... 8)BTW z wzorcem ostrości -- Twym ciętym dowcipem -- stal żadna równać się nie może, proponuję jednak nie chatować na forum bo wzbudzimy słuszny gniew Moderatorów.
Naprawdę mam wrażenie, że ja już chyba nie wiem co to jest offtop - bo pisałem i o stali i o ostrzalkach...
Tylko na niektóre... 8)No, może tylko jeszcze wyrażę zadowolenie że nie na każde forum masz uczulenie
A na tym jest bardzo przyjemna atmosfera... - dzięki sensownej moderacji zapewne - i miło spotkać kilku skądinąd znanych kolegów...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najlepszy noz taktyczny!!!
- Ponad rok temu
-
Spyderco Triangle DVD giwełej
- Ponad rok temu
-
folder vs fixed. jaki?
- Ponad rok temu