COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli pan Okinski do tego reki nie przykladal to tym lepiej, bo jego klub jakos nie nalezy do tych co zajmuja najwyzsze podia na zwodach... Przynajmniej nie na tych co ja bywam
Hmmm... Nie wiem na jakich zwodach bywasz, ale chyba rzeczywiście Marek ma rację - nie na takich, na których oni bywają A Mirek też chyba do jakichś zwodów ręki nie przykładał
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o mnie to napewno pojawie sie w grudniu... osobiscie nie widze dla siebie innego miejsca do trenowania bjj w Warszawie... oczywiscie kulanka z Lechem, Markiem czy Pawlem to czysta przyjemnosc i dobre doswiadczenie (czasem bolesne), mysle, ze i Radek Turek to klasa i doswiadczenie jesli chodzi o bjj... ale mistrz swiata brazowych pasow na mundialu!!! i to nie mastersow!!! ... ja tam bede napewno...
dzis rozmawialem o "SEM-ie" z Igorem Gracie i Gregorem Gracie (tegorocznym mistrzu swiata w purpurach). mowili, ze jest bardzo dobry. podobno ma mocna stojke i lubi atakowac z gory. bardzo lubi zachodzic za plecy i dusic kimonem... ale i polgarda jest mu nieobca...
Igor powiedzial, ze napewno go pokochamy w Warszawie... mowil, ze jest nie tylko bardzo dobry zawodnikiem, ale rowniez i trenerem... uczy dzieci w Gracie Barra... to tez wazne...
wiem, ze wielu z Was przejmuje sie finansowa strona treningow w CopaCabanaFightClub... rozumiem to, bo i Renzo Gracie nie jest najtanszy (prawde mowiac treningi sa u niego najdrozsze w calym NYC, a jest jeszcze Fabio Clemente z Aliance i jakis Machado)zwlaszcza dla polaka na dorobku, ale osobiscie uwazam, ze biednego nie stac na tandete... wole wiecej zaplacic i trenowac z najlepszymi u najlepszych. jakosc kosztuje.
widzimy sie w grudniu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie warto wdawac sie w tego typu dyskusje. Ci co maja wiedziec to wiedza co znaczy walczyc na mundialu i jeszcze wygrac przynajmniej jedna walke. nie musisz nic udowadniac na tym forum, bo udowodniles na mundialu...
... nie warto...
Napisano Ponad rok temu
Spoko chłopaki. Szanuję wasz sukces. Ale rok wczesniej na Mundialu byli Jarek Zjeżdżałka i Radek Turek, który jednak trochę tam powalczył.... ale zaden Polak(przynajmniej Ci z Polski) to jeszcze na Mundialu tak nie powalczyl jak my.
Ale nie o tym temat. Wracjamy do CopaCabana
Napisano Ponad rok temu
No dobra Ert, juz dobra.Raczej nie paplam na forum tylko trenuje, ale normalnie szlak moze czasem trafic czlowieka jak ktos cos takiego palnie.
Dobra Dollyo-nie psujemy tematu
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedno... wez sie za pisanie zaleglych maili...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez urazy
Napisano Ponad rok temu
aha wiem co to mundial... wrazie gdybyś miał wątpliwości...
a głównie chodzi mi o to, że nie podoba mi się ten Wasz monopol a to się tak ma do tematu Copacabany, że po prostu cieszę się, że będzie więcej możliwości do rozwoju bjj
tyle
dalszą dyskusję uważam za bezsensowną
moja motywacja została wyjaśniona (aczkolwiek masz prawo uważać ją za infantylną)
Napisano Ponad rok temu
nie?a jak mam to przepraszam rozumiec?: "Oj boidae... a jak było na mundialu? Twisted Evil"poza tym nie był to najazd na Ciebie czy Leszka etc a Ty od razu tak reagujesz
Chodzilo Ci o relacje z Mundialu? Nie sadze.
Gdybys wiedzial co to Mundial to bys sie nie pokusil o te naciagane zlosliwosci.Moze wydaje Ci sie ze wiesz co to jest:Paha wiem co to mundial... wrazie gdybyś miał wątpliwości...
Co Ty chcesz mnie tu w maliny wpuscic?Myslisz ze jestem na tyle glupi zeby nie przejzec tematu od poczatku i nie zauwazyc ze nigdzie o tym wczesniej nie wspominales?Tylko dopiero teraz jak zauwazyles ze wypadalo by cos z sensem napisac?Bylo tak od razu a nie robisz jakies najazdy nie wiadomo po co.Skoro poruszyles ten temat to chetnie sie do niego odniose.Oczywiscie ze jest to pozytywne zjawisko, gdy powastaja nowe kluby Bjj.Monopolu nie mamy i kazdy spec od marketingu potwierdzi ze w warunkach konkurencji poziom uslug wzrasta i kluby rozwijaja sie lepiej.Zazwyczaj wdraza sie nowa jakosc i nowe standardy i wszyskie kluby beda musialy lepiej dbac o swoja marke.a głównie chodzi mi o to, że nie podoba mi się ten Wasz monopol a to się tak ma do tematu Copacabany, że po prostu cieszę się, że będzie więcej możliwości do rozwoju bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boidae masz racje tez uwazam ze soczeq walnal glupi tekst a teraz dorabia ideologie do tego. ;].. mysl zanim piszesz !!!
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten monopol przez większość okresu swojej działalności wołał 100 (słownie: sto) złotych za możliwość trenowania od poniedziałku do piątku po około 4,5h i dodatkowo 2h w sobotę. W tym monopolu dwutygodniowe i miesięczne seminaria z czarnymi pasami kosztowały około 200-300pln. I to wszystko w Warszawie, najdroższym mieście w Polsce.
i dlatego między innymi istnieje aż do teraz
co do nowej szkoły, to jestem bardzo ciekaw "wachlarza oferty" , "przystępnej ceny" i czy uda jej się na dłużej zadmowić w stolicy. Ktoś taki jako trener to rzeczywiście wykręcona opcja. Mam nadzieje, że zostanie tu na stałe, a nie jako przejściowy "wabik" no i mam nadzieje, że cena sprawi, że na sali będzie nie 10 osób płacących fure hajsu, a 50 jak nie więcej płacących może i mniej, ale za to mających serce do MA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu
-
sekcje sambo w Anglii?
- Ponad rok temu
-
BJJ Warszawa
- Ponad rok temu
-
Zapraszam na treningi BJJ w Pabianicach!
- Ponad rok temu
-
Judogi MATURO
- Ponad rok temu
-
nowy sezon BJJ/Vale tudo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Octagon -Rybnik nabór do sekcji
- Ponad rok temu
-
łódź żeromskiego17...