olej
Napisano Ponad rok temu
bo jak tak sobie spojrzalem na cene militeca w jakimstam sklepie to zwariowalem
chodzi mi rowniez o jakis sklep krajowy, bo nie zamierzam sciagac tego z chuj wie skad
chyba ze ktos z was moze mi odsprzedac cos takiego za jakas rozsadna cene
z gory dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wysłać mejla z zapytaniem o próbkę i wsio sam jeszce nie próbowałem, ale wiem, że masa ludzi tak robiła :-) ...
Napisano Ponad rok temu
ze sklepu rowerowego.taki olejek do maszynek elektrycznych spokojnie styknie
a jak kupisz w aptece, to będzie dla całego Forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no... maila juz naskrobalem... wzielem ich na litosc
Ja też i długo nic...... ,mam pecha i już .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smar w sprey'u do łańcuchów rowerowych , z dodatkiem teflonu bodajże. W każdym sklepie rowerowym dostaniesz.
Mi to sie kojarzy z taka straszliwie klejaca warstwa po odpwarowaniu rozpuszczalnika.
Smarowalem takimi specyfikami flaki markera paintballowego i lancuch w motocyklu. i ten smar motocyklowy to sie nawet trudno zmywal z rak. nie wyobrazam sobie tego w nozu, bo chyba by go trzeba mylo kombinerkami otwierac. ten od markera bylby lepszy, ale tez niespecjalny...
teraz stosuje "olej do maszyn" z praktikera za 5 zl buteleczka i tylko sie troche syf z kieszeni lepi do noza :? - oczywiscie w tych miejscach, w ktorych nie powinien - np do powierzchni, ktora wspolpracuje z liner lockiem...
Napisano Ponad rok temu
tzn. z całą pewnościa piach nie lepi się do łańcucha
Napisano Ponad rok temu
pewnie mnie zaraz ktos skrytykuje;) ale ja uzywam zwyklego oleju samochodowego (oczywiscie nie zuzytego). i jest ok.mam pytanie- gdzie wzglednie najtaniej i najlepiej kupic jakis olej do smarowania czesci ruchomych
Napisano Ponad rok temu
Probowalem WD40, smarow do maszyn i Bog wie czego jeszcze i militec pokonal je wszystkie. Ciekawie brzmi tez ten smar teflonowy ze wzgledu wlasnie na jego suchosc szczegolnie jak sie pracuje w mocno zapiaszczonym srodowisku.
Napisano Ponad rok temu
Ale to naprawde niezle klei i nie wiem jak z plynnoscia otwierania tak potraktowanego noza.
preparaty tego typu sa dostepne w malych sprayach, ktore maja mosiezny krociec (ten od kapturka z dyszka), uksztaltowany tak, ze mozna je ponownie napelniac z wiekszych opakowan (zeby do schowka w moto zabierac sobie ten maly a w domu miec duzy).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
finish line teflonowy do roweru też mam 8)
edit: widzę że nie masz blisko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Folder RAT
- Ponad rok temu
-
Jak się robi splotkę w lineyard hole?
- Ponad rok temu
-
Jaki nożyk??