Folder RAT
Napisano Ponad rok temu
Szykuję sie sie na Rata (jeszcze nie wiem którego) fikseda, a te folderki..... no nie wiem Wolę fiksedki :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ale biorąc pod uwagę jak dotąd raczej udane projekty, to nie będzie się czego przyczepić.
A który fixed Cię męczy? Miałem wszystkie, a zostały mi tylko skrajne rozmiarowo . Tamtych pozbyłem się z powodów finansowych i teraz trochę żałuję.
Całą linię Ontario/RAT mogę polecić z czystym sumieniem. Wysz pewnie też, i paru innych tez się znajdzie...
Napisano Ponad rok temu
Męczy mnie Rat-3 i Rat-7 z D2 (chyba, bo lubie też 1095). Może mniejszy z D2, a wiekszy z 1095?
Właśnie dzięki Tobie i Wyszowi zachorowałem na Raty. Jak dla mnie to bardzo ,,nożowe'' noże. Piękne w prostocie i co najważniejsze użytkowe DO ROBOTY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I o to przede wszystkim chyba chodzi w projektach RAT? :-)
Stal łatwa do naostrzenia na czymkolwiek, gdziekolwiek, kształ klingi dobry do cięcia, przyjemnie profilowana rękojęść - wszystko czego potrzeba w teren jako support dla fixeda (RAT, oczywiście ;-) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry ale wyglądają tragicznie - jakby jakiś laik-amator przyczepił jakąś klingę do jakiejś rękojeści i nie za bardzo mu to wyszło
Nikt nie mowi, ze tak własnie nie było ;-)
I dlatego rozpływam się nad nożem do pracy, bo do gablotki to się na pewno nie nadaje ;-)
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej wiedzieli co skopiowac
Napisano Ponad rok temu
Okładki to....??? G10???
Większa garść danych, co by nie kopiować -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Trochę szkoda, ze projekt Wayfarer/Model1 z topowych materiałów upadł z powodów finansowych. Ale taka już polityka firmy - to nie ma być konkurencja dla Mili czy S2K, ale dobre, użytkowe narzędzia za przystepną cenę.
Miejmy nadzieję, ze obiecana LE z VG10 pojawi się w miarę szybko.
Napisano Ponad rok temu
Fiberglass filled Nylon 6
It's real similar to G10 but I think it's a little harder.
Napisano Ponad rok temu
Czyli coś w stylu "Masz przy sobie dużego RATA? Możesz też mieć za niewielką kasę w kieszeni jego miejszego brata". W sumie do mnie to całkiem całkiem przemawia. :wink:Ale taka już polityka firmy - to nie ma być konkurencja dla Mili czy S2K, ale dobre, użytkowe narzędzia za przystepną cenę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak się robi splotkę w lineyard hole?
- Ponad rok temu
-
Jaki nożyk??
- Ponad rok temu
-
oddam za darmo
- Ponad rok temu