Jak się robi splotkę w lineyard hole?
Napisano Ponad rok temu
Sorry za lekko lamerskie pytanie, ale do tej pory nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Dostawałem/używałem noże z już gotową i nie wnikałem w to. Teraz przeglądając to forum przypomniałem sobie, że tak właściwie to nie wiem jak to fachowo zrobić Niestety nie mam żadnego noża, w którym mógłbym to rozpleść i zobaczyc...
Napisano Ponad rok temu
a jeżeli znasz się na węzłach to robi się to tak samo jak rzutkę, albo stryczek :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A tak leciutko "offtopikując" to mam pytanie. Swoją przygodę z nożami zacząłem jak miałem naście lat; potem przyszła praca, praca, praca i wszystko inne poszło na bok. Teraz chcę z Waszą pomocą wrócic i do poważniejszego sportu (kiedyś przez kilka latek ćwiczyłem kb), i oczywiście do noży :-) W związku z tym czasami pozwolę sobie pomęczyć Was lamerskimi pytaniami, na drugi raz lepiej przeszukując forum i być może nie uda mi się narazić Adminom...
A wracając do pytania - używacie tej splotki przy nożu, przydaje się Wam praktycznie do czegoś, czy może przeszkadza? Mi osobiście lekko zawadza jak wyjmuję folderka z kieszeni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wracając do pytania - używacie tej splotki przy nożu, przydaje się Wam praktycznie do czegoś, czy może przeszkadza? Mi osobiście lekko zawadza jak wyjmuję folderka z kieszeni...
Niektorzy uwazaja ze pomaga przy wyciaganiu. Kiedy noz siedzi sobie głeboko w kieszeni (czy kydexie pod bluza) wystarczy pociagnac za sznurek i... Mi osobiscie takie rozwiazanie nie przypadło do gustu, bo zamiast pomagac zwyczajnie przeszkadza..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki nożyk??
- Ponad rok temu
-
oddam za darmo
- Ponad rok temu