Co to za buty??
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wyglada na to, ze jest to to samo ale w dwu roznych sklepach sa oferowane jako dwie rozne marki: Magnum Stealth Midnite Plus za 230 zeta i Rothco Forced Entry za jedyne 159 zlociszy.
Domyslam sie, ze robia to i tak mali chinczycy w swoich manufakturach, ale zeby az taka roznica w cenie i podobienstwo dwu modeli? Dziwne.
A poza tym ma je ktos? Warto kupic?
Napisano Ponad rok temu
Domyslam sie, ze robia to i tak mali chinczycy w swoich manufakturach, ale zeby az taka roznica w cenie i podobienstwo dwu modeli? Dziwne.
Zapewne masz całkowitą rację i niema w tym nic dziwnego. Temat dużych różnic cenowych w zależności jaka metka producenta jest przyklejana na tym samym towarze, przewijał się już niejednokrotnie w różnych wątkach. Chińczyk te buty pewnie produkuje za 20$ albo i taniej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednak rothco rozpadaja się od samego patrzenia
Tez tak slyszalem. Ale czy przyczepienie innej metki (Magnum) powoduje ze przestaja sie rozpadac? Bo to przeciez, kurniawka, te same buty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to nie są te same buty. One mogą być szyte na wzór.
Widziałem też rękawice Operator Hatch'a i takie same Rothco. po obejrzeniu, nie miałem wątpliwości, które sa lepsze.
Po prostu takie produkty, tej firmy nie są najlepsze jakościowo.
Ofkoz, jak ktoś ma sobie chwali, spoko. Jak ktoś chce kupić, też spoko.
nie moja sprawa
Napisano Ponad rok temu
W magnumach w moim wypadku widać dość wyrażnie zgięcie skóry tuż za palcami i obawiam się ,że w tym miejscu w końcu pękną . Zresztą powtarzam: IMO te laczki są robione z tych samych wykrojów i tymi samymi maszynami . (dam się za to obrzucić pomidorami ) .
Co do wytrzymałości jesień pokaże zwycięzcę .
Aha , brat władował w rothco wkładkę od orginal swat (pięta mu się zapadała) i dopiero od tego momentu jest całkowicie zadowolony z butów .
Napisano Ponad rok temu
Zresztą powtarzam: IMO te laczki są robione z tych samych wykrojów i tymi samymi maszynami
Tak to wyglada na oko... Ciekawe jak z materialami...
Napisano Ponad rok temu
ale wygladaja nie glupio nawet...
Tylko ze na polce ich nie postawisz , chodzi o to, zeby wytrzymaly ze dwa sezony. Ja akurat lubie buty na dosc miekkiej, amortyzujacej podeszwie (he, he kolanka drodzy karatecy) i te mi na takie wygladaja.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą powtarzam: IMO te laczki są robione z tych samych wykrojów i tymi samymi maszynami
Tak to wyglada na oko... Ciekawe jak z materialami...
W droższych wewnętrzny materiał wygląda lepiej i mają o niebo lepszą wkładkę (dlatego brat wsadził w swoje wkładkę ze swatów ) .
Tylko ze na polce ich nie postawisz Very Happy , chodzi o to, zeby wytrzymaly ze dwa sezony. Ja akurat lubie buty na dosc miekkiej, amortyzujacej podeszwie (he, he kolanka drodzy karatecy) i te mi na takie wygladaja.
I tu masz rację ,to nie są "pancerniaki" ,to cholernie wygodne buty. Przykładem może być trasa obejmująca pół Torunia , którą odbyłem w zupełnie nowych (niedotartych ) Magnumach ,próbując załatwić coś w pewnym przeniesionym urzędzie . Naprawde zdziwiło mnie to ,że nic mnie nie obtarło ,nic nie musiałem poprawiać w bucie . Ogólnie znośne butki i jedne i drugie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ko mówisz o tych Oxfordach??No wkładeczki to dobra opcja
Dokładnie , już są długo w sprzedaży i ani razu nie zabrakło ich w sklepie . :wink:
Napisano Ponad rok temu
mam te magnumy (midnite +) trzeci rok (uzywam jako obuwia na codzien jesien-zima) i na razie sobie chwale
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Impregnacje kapelusza ?
- Ponad rok temu
-
sklpey w niemczech
- Ponad rok temu
-
Kabura mocowana z tyłu
- Ponad rok temu
-
dla krzesimieszków i nie tylko...
- Ponad rok temu
-
Jakie buty?
- Ponad rok temu
-
Chce kupic latarke ale nie moge sie zdecydowac jaka hmm??
- Ponad rok temu
-
NOWE BATERIE LITOWE ENERGIZER!!!! ROZMIAR AAA JJUŻ JEST!!!
- Ponad rok temu
-
Latarka: rodzaj światła
- Ponad rok temu
-
Zegarek
- Ponad rok temu
-
Co do garnituru?
- Ponad rok temu