Pro Wrestling TNA tylko w Eurosporcie
Napisano Ponad rok temu
W piątek 23 września o godzinie 20.00 Eurosport rozpocznie emisje walk Total Nonstop Action Wrestling (TNA), czyli amerykańskiej federacji wrestlingu. Na ringu zobaczymy takie sławy jak Jeff Jarrett, Jeff Hardy, Raven, The Abyss, America's Most Wanted i wielu innych zawodników organizacji TNA.
TNA Wrestling to najbardziej ekstremalne walki jakich nie da się obejrzeć nigdzie indziej.
Walki TNA rozgrywane są na sześciokątnych ringu, a nie jak to ma miejsce w pozostałych organizacjach wrestlingowych na ringu czterokątnym. Największym magnesem, który przyciąga widzów do walk TNA Wrestling jest bez wątpienia X Division. W kategorii tej nie rozróżnia się limitów wagowych, dlatego też często pojedynki toczą ze sobą zawodnicy ważący od 75 do 115 kilogramów.
W TNA rozgrywane są trzy kategorie: NWA World Heavyweight Championship, NWA World Tag Team Championship oraz X Division Championship. Tytułów w poszczególnych kategoriach bronią Raven (NWA World Heavyweight Champion), The Naturals (NWA World Tag Team Champions) i Christopher Daniels (X Division Champion).
Włącz Eurosport:
23 września 20.00
7 października 21.30
28 października 21.30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest po prostu amerykański wrestling.To jest jakiś teatr czy prawdziwy sport?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To co jest na dole nie jest ważne.Obok zdjęcia na górze kliknijcie na Play Video.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiecie co? Najgorsze jest go ze oni udajoł
jak udajoł? pszeciesz to jest na prafde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ogladałem kilka minut (przypadkiem u dziadka ) to też zwróciłem na to uwage. Że niby się kopią, uderzają a naprawde to są to jakies "smieszne klepnięcia". Facet niby dostaje 4-5 uderzen na twarz i ma piękną buźke, prosty nosek itd. A powinien wyglądac odrobinke inaczej, nie? Co do tych całych rzutów itd. to ok, tam sie nie da "zrobic tego delikatnie"
Dalej uważam ten "sport" za żałosny, ale to moje prywatne zdanie :-)
Napisano Ponad rok temu
noite ma racje...wcale nie udajoł,bijom sie z pełnom siłom.Prafcifi gladiatoży 21 wieku...tak, puknij się w głowę.Jak to jest naprawde to ja jestem ### :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak byłem dzieciakiem to też w to wierzyłem. spoko w świetego mikołaja też.
to ze Świętym Mikołajem to bujda??!! 8O mój swiat sie zawalił....
Napisano Ponad rok temu
"Cóż za piękny czops!"
I ciekawym jest, czy komentatorzy mają chociaż w połowie taką zabawe jak ja przed telewizorem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
śledzik...przeczytaj ten topik jeszcze raz...a potem jeszcze jeden i sie zastanow oki?jak byłem dzieciakiem to też w to wierzyłem. spoko w świetego mikołaja też.
bo naprawde mnie zaczynasz przerazac czlowieku...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Football Factory
- Ponad rok temu
-
Nowy cykl filmów o sztukach walki.
- Ponad rok temu
-
Człowiek- Pies
- Ponad rok temu
-
TOM-YUM-GOONG
- Ponad rok temu
-
Małe pytanko
- Ponad rok temu
-
Abidi Vs LeBanner ?
- Ponad rok temu
-
Czy Konfrontacja Sztuk Walki będzie wyświetlana w TV????????
- Ponad rok temu
-
Filmik freestyle
- Ponad rok temu
-
wing chun pszeciwko kickbox/thai box
- Ponad rok temu
-
rozne style ida do walki
- Ponad rok temu