znajdz roznice
Napisano Ponad rok temu
Jedno muszę przyznać, odwagi to Ci nie brakuje poklon .
Mam zamiar również swojego troszkę przerobić (jak skończę zamieszczę fotę), ale tak daleko sie nie posunę
Napisano Ponad rok temu
ten na dole jest brzydszy.
Przeciwnie!
O ile rozne postindustrialne chisele Guldana mi sie srednio podobaja, o tyle BS zyskal straszliwie na tym tuningu!
Zupelnie inny nozyk. Lzejszy, straszniejszy i nie mniej mocarny. Brawko!
By the way; jak sie robi taki kamuflaz na klindze?? Nie zlezie toto?
Napisano Ponad rok temu
By the way; jak sie robi taki kamuflaz na klindze?? Nie zlezie toto?
probowalem zdrapac scorch brite'em (wloknina 3M). ciemniejsze miejsca cholernie ciezko schodza, jasniejsze juz latwiej.
Napisano Ponad rok temu
mozna zarzucic wersji guldana 10 wad, ale oryginał ma tylko jedną - jest bez charakteru, w 5 sekund po zamknieciu oczu juz nie wiem jak wygląda.
wole przeróbke.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozna zarzucic wersji guldana 10 wad, ale oryginał ma tylko jedną - jest bez charakteru, w 5 sekund po zamknieciu oczu juz nie wiem jak wygląda.
o i o to mi panie chodzilo. znalazlem stare zdjecie bs880sp, ktore zrobilem do pierwszej sesji zdjeciowej tego noza. jaki wtedy bylem nim podjarany, a teraz po zobaczeniu tej fotki stwierdzilem ze jest wlasnie bez wyrazu, bez charakteru, nudna i klocowata.
Napisano Ponad rok temu
jakbym ja mial sebenze to pewnie wygladala by podobnie, choc mialaby jeszcze jakis wzor na klindze wytrawiony i inaczej anodyzowana rekojesc.
Napisano Ponad rok temu
Tu sie z Tobą zgadzam w 100%, ta Sebka jest z harakterem 8)i w ogole kolesiowi niezle wyszlo rzezbienie rekojesci
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bar 15tka
- Ponad rok temu
-
Bydlak i kompani.
- Ponad rok temu
-
Konus i bażant.
- Ponad rok temu