A oto moja nowa zabawka. Miał byc co prawda Gambit ale jednak musze jeszcze dojrzec do A2. Wymieniłem swojego T-Streeta na GB 7" i w sumie jeszcze nie wiem czy to był dobry krok (powiem Wam za miesiac:wink:). Szkoda mi Busse ale nasz forumowy kolega z ktorym sie zamieniłem napisał: "jak zdziabiesz ze dwa drzewa jak noga to ci ulży" Strach sie bac 8O Jedno jest pewne noz jest piekny. Na zywo jest jeszcze ładniejszy niz na zdjeciach. W sumie to tylko pochwa psuje cały efekt.. Nie chce pisac ze jest do dupy bo na to jeszcze za wczesnie ale juz mi dzis noz spadł na beton wysuwajac sie z plastkikowej wkładki... Widac po tym jak bardzo jestem przyzwyczajony do mocno trzymajacego kydexu... Poza tym ma ma tyle rzepow ze juz na prawde mozna niezle sie zaplatac co gdzie i jak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]A tu Green Beret & Green Beret
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Fotki jak widac strzelane na szybko. Niestety nie potrafie ich robic przy sztucznym swietle.
Jutro postaram sie popracowac nim troche w terenie. Moze jakies fotki tez zrobie.