W Mazurskim lesie...
Napisano Ponad rok temu
Cala paczka (z tych, co pojechali na wakacje) w komplecie:
Wytrawny Gracz na pienku...
Leciutki Contrail prawie lata w powietrzu.
Drapieznik i ofiara...
Dwaj bracia, prawie blizniacy
Nie wierze w bajki, ale przy calowaniu lepiej sie nie pomylic...
Po grze - odpoczynek na miekkim.
Cala paczka na stojaco.
Juz nie w lesie, ale przynajmniej widac, gdzie:
To tyle. Reszta zdjec to tandetne zaglowki na tle zachodu slonca i podobne glupoty...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ozi zainteresuje sie. A w ogole, czy to nie Ty mi podales namiary na ten model? W kazdym razie swietny jest.
mich123: ano, ladny. Fajnie, ze go nie zuzyles bardzo - wciaz dziala
cynik: Nie znam sprawy. Zdjecie mi wyszlo bardzo srednio, ale nie jest tragiczne. Czyzby jakis plagiat, czy cos? Cholera, pozno jest, spac mi sie chce, nie kojarze co do mnie rozmawiasz
Aha! To drzewo bylo jak najbardziej przeznaczone do wyciecia!!!
Napisano Ponad rok temu
Aha! To drzewo bylo jak najbardziej przeznaczone do wyciecia!!!
O wlasnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GPSik sprawuje sie doskonale. Myslalem, czy by jakiejs recenzji nie machnac na Tactical Gear, ale ostatnio jak pytalem, to zainteresowanie bylo znikome, wiec sobie dalem spokoj...WronX - si, to ja w mojej skromnej osobie :wink: ciesze sie ze sie sprzet dobrze sprawuje.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym byl jak najbardziej ZAMyslalem, czy by jakiejs recenzji nie machnac na Tactical Gear, ale ostatnio jak pytalem, to zainteresowanie bylo znikome, wiec sobie dalem spokoj...
Fajne fotki! Kocham mazury prawie jak gory
Napisano Ponad rok temu
...... i inne ostępy. Też byłbym za.Kocham mazury prawie jak gory
Napisano Ponad rok temu
żartowałem :wink:
Bardzo ładne te fotki (nożykom też nic nie brakuje)
Napisano Ponad rok temu
Dobre foty, nigdy mi sie nie podobal ale tutaj wyszedl swietnie.Zachorowalem na Gamera chyba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre foty, nigdy mi sie nie podobal ale tutaj wyszedl swietnie.
Chyba poprosze jakiegos moda w Knajpie o zalozenie i podwieszenie tematu "zabijajace cytaty z Budo" Co Wy na to?Mnie dla odmiany zawsze się podobał, co nie zmienia faktu, że na fotce wypadł świetnie.
Napisano Ponad rok temu
BTW zastanawiam sie, ile osob z forum w ogole mialo w lapach Contraila, bo to chyba jakis niepopularny model, malo o nim slyszalem No nic, wazne ze Magdalenie sie podoba
Napisano Ponad rok temu
BTW zastanawiam sie, ile osob z forum w ogole mialo w lapach Contraila, bo to chyba jakis niepopularny model, malo o nim slyszalem No nic, wazne ze Magdalenie sie podoba
pewnie mało popularny bo już nieprodukowany. Mi się zawsze podobał. Przy okazji to jeden z niewielu CRKT produkowanych w Europie.
Napisano Ponad rok temu
a tak btw pierwszego postu to nie jest gamer od 'gra' tylko od game czyli zwierzaczki małe, jak zające czy inne szczury;) chyba, że się mylę
Napisano Ponad rok temu
IMHO to kwestia podejscia, jak moje:a tak btw pierwszego postu to nie jest gamer od 'gra' tylko od game czyli zwierzaczki małe, jak zające czy inne szczury;) chyba, że się mylę
http://www.forum-kul...ndpost&p=959393
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwsza próba nowej maszynki.
- Ponad rok temu
-
Biesy 2005 :) [duzo fot! duzo nozy! :)]
- Ponad rok temu
-
Harsey H-Class by night
- Ponad rok temu
-
No i kupiłem sobie statyw :)
- Ponad rok temu
-
Z kamerą wśród .....
- Ponad rok temu
-
"Śniadanie żeglarzy" czyli węglowa klasyka...
- Ponad rok temu
-
mały prezencik
- Ponad rok temu
-
MS Tłuk... na rybach
- Ponad rok temu
-
ideal na zone?
- Ponad rok temu
-
Kydexy,pajączek,szwajcary...a pochwalić sie chciałem