Taki najtańszy, biurkowy za głupie 20 złotych. Pieniądze małe ale otwiera to zupełnie nowe możliwości. Wreszcie moge  robić ostre zdjęcia w trybie manualnym na ustawieniach wybranych przeze mnie a nie głupią automatyke
  Taki najtańszy, biurkowy za głupie 20 złotych. Pieniądze małe ale otwiera to zupełnie nowe możliwości. Wreszcie moge  robić ostre zdjęcia w trybie manualnym na ustawieniach wybranych przeze mnie a nie głupią automatyke  Żeby solidnie przetestować statyw wypożyczyłem Halo od mojego brata. Bardzo piękny nóż a i w galerii ostatnio mało Microtechów, wiec.....
  Żeby solidnie przetestować statyw wypożyczyłem Halo od mojego brata. Bardzo piękny nóż a i w galerii ostatnio mało Microtechów, wiec.....  
 Poniżej kilka zdjęć w wysokiej rozdzielczości. Kolory takie specyficzne bo bawiłem się cały czas balansem bieli, żeby uzyskac ciekawe efekty
 Zwykła kartka papieru odbijająca światło również wiele daje jak się okazuje
  Zwykła kartka papieru odbijająca światło również wiele daje jak się okazuje  Zachęcam do eksperymentowania i dzielenia się swoimi pracami. Doszedłem również do wniosku że już najwyższy czas zmienić aparat na lustrzanke cyfrową. W końcu trzeba się rozwijać, prawda ?  :wink:
  Zachęcam do eksperymentowania i dzielenia się swoimi pracami. Doszedłem również do wniosku że już najwyższy czas zmienić aparat na lustrzanke cyfrową. W końcu trzeba się rozwijać, prawda ?  :wink: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

- od razu widać poprawę fotki bardzo fajne !!! Pozrdzo dla wszystkich btw.!
  - od razu widać poprawę fotki bardzo fajne !!! Pozrdzo dla wszystkich btw.!

i na jakiś czas daje sobie spokój ze zdjęciami ( do czasu aż nowy nóż sobie sprawie
  i na jakiś czas daje sobie spokój ze zdjęciami ( do czasu aż nowy nóż sobie sprawie  

FaceBook
 FaceBook