mlsports
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A tu masz podobno najlepsze rekawice do mma na swiecie fairtex [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lub ouano bo z tego co czytam to spor ktore sa najlepsze jest miedzy tymi 2 firmami. Oba modele do treningu sie nie nadaja bo boli kurewsko cios w nich ale do walki super, sklep sprawdzony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
liczylem przed chwila i wychodzi 201 zl z przesylka! Bo tam jest o ile sie nie myle 6 F za przesylke rekawic! A jak wyglada wszsytko w tym sklepie co podales?
no tylko to sa rekawice rouga to ja wole mastersy w polsce w sklepie ktory podalem wyjdzie Ci tyle samo kasy wysylka tydzien w moim przypadku trwala
Napisano Ponad rok temu
nie wiem niczego o tych rekawicach, moge jedynie polecic jakosc uslug w sklepie (bo ceny niekoniecznie sa niskie). Ale paczke mialem po 3 dniach od zamowienia. Wplyw, zapewne, mial na to fakt, ze mieszkam w Irlandii.. Zakladam, ze do PL wedrowalaby kilka dni dluzej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ... ale daj znac jak bedziesz zamawial bo ja spodenki chce
 ... ale daj znac jak bedziesz zamawial bo ja spodenki chce

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 walki Polaków... walki Polaków...- Ponad rok temu 
- 
			 Wielka prozba! Wielka prozba!- Ponad rok temu 
- 
			 Mahmed Khalidow na Gladiatoriai 2 Mahmed Khalidow na Gladiatoriai 2- Ponad rok temu 
- 
			 UWAGA! UWAGA!- Ponad rok temu 
- 
			 Czy jest gdzies jakis ciekawy PARTER w Gliwicach ? Czy jest gdzies jakis ciekawy PARTER w Gliwicach ?- Ponad rok temu 
- 
			 Shidokan Gliwice Shidokan Gliwice- Ponad rok temu 
- 
			 KO Telligmana KO Telligmana- Ponad rok temu 
- 
			 Temat 'wyzwanie Ricksona' zawiera wynik walki SilvaVsArona ! Temat 'wyzwanie Ricksona' zawiera wynik walki SilvaVsArona !- Ponad rok temu 
- 
			 Temat 'skad sciagac walki' zawiera wynik walki CCvsFedor !! Temat 'skad sciagac walki' zawiera wynik walki CCvsFedor !!- Ponad rok temu 
- 
			 Skad sciagac walki obecnego prida? Skad sciagac walki obecnego prida?- Ponad rok temu