Duży fliper w M16
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Duży fliper w M16
założyłem temat w spisie powszechnym ale nikt tam nie zagląda ani nic nie znalazłem na ten temat, więc jak już było to proszę i link
dziś byłem w myśliwkim sklepie i widziałem 2 różne CRKT M16 jeden miał fliper(wave ) jak w m21 a drugi sporo dłuższy, czy ktoś wie coś o wprowadzainu nowych poprawionych modeli, bo jak w M16 tak jest to i mogłoby być w M21. pytam z ciekawości
dziś byłem w myśliwkim sklepie i widziałem 2 różne CRKT M16 jeden miał fliper(wave ) jak w m21 a drugi sporo dłuższy, czy ktoś wie coś o wprowadzainu nowych poprawionych modeli, bo jak w M16 tak jest to i mogłoby być w M21. pytam z ciekawości
Napisano Ponad rok temu
Re: Duży fliper w M16
z M16 to jest tak, że CRKT robi bardzo dużo wersji, różniących się materiałami rękojeści (zytel, tytan, dural), kształtem (spearpoint i tanto) i wielkością klingi(3", 3,5", 3,875"), stalą (aus4 i aus8) i właśnie flipererem. Są dwa rodzaje - większość ma pojedynczy fliper tak jak w M21 i we wszystkich tych jest taki sam (pomijając małą różnicę między mniejszymi i większymi nożami), ale dwie serie (dwa noże z serii Special Forces i jeden Military z serii Desert Tactical) z wojskowej części katalogu (for those who serve) mają dwustronny fliper/gardę - i w nich obie gardy i dolna i górna są znacznie większe. A tak w ogóle jeśli liczyć też combo i plain to w tej chwili jest chyba aż 28 wersji M16 w sprzedaży. A moja ulubiona to chyba mały (3") M16 spear point plain z tytanową rękojeścią.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
RTAK vs. MINI GURKHA KUKRII
- Ponad rok temu
-
Spyderco - Triangle Gliwice
- Ponad rok temu
-
Wz. 98 potrzebne fakty.
- Ponad rok temu
-
ZDP-189...WTF???
- Ponad rok temu
-
[desperado] kto mi porzadnie naostrzy noz (wawa)
- Ponad rok temu
-
Szukam czegoś (noża) pomiędzy BM710 a RAT-7
- Ponad rok temu
-
Co to za noz?
- Ponad rok temu
-
Emergrncy Options - promocje
- Ponad rok temu
-
Maczeta