Andrzej Gołota od tygodnia wypoczywa ze swoim synem Andrzejkiem na Arubie. Jego menedżer Ziggy Rozalski twierdzi, że stoczy jeszcze jedną-dwie walki i przejdzie na bokserską emeryturę.
Według Ziggy'ego kolejnym rywalem Gołoty może być... słynny Evander Holyfield, były mistrz świata w wadze ciężkiej, pogromca Tysona. Warunek jest jednak jeden - musi otrzymać bokserską licencję, zawieszoną niedawno ze względu na problemy zdrowotne.
Holyfield zapowiada, że marzy o powrocie na ring. Na razie przygotowuje się do comebacku w ramionach naszej pięknej rodaczki Edyty Śliwińskiej z Warszawy. Razem z nią wystąpił w amerykańskiej edycji programu "Taniec z gwiazdami". Stworzyli tak wspaniałą parę, że teraz tańczą w programach lokalnych stacji telewizyjnych w Stanach Zjednoczonych.
Saleta Vs Holyfield?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widac promotorzy wola Holly'ego bo kim dla Amerykanów jest Saleta? Osobisie wolałbym by ten ostatni walczył z Andrew bo widziałem juz Andrew w starciu z Lewisem i Tysonem i jakoś mi wystarczya gdzie tu Saleta?
A tak w ogóle to mój post nr 1000
Napisano Ponad rok temu
Widac promotorzy wola Holly'ego bo kim dla Amerykanów jest Saleta? Osobisie wolałbym by ten ostatni walczył z Andrew bo widziałem juz Andrew w starciu z Lewisem i Tysonem i jakoś mi wystarczya gdzie tu Saleta?
A tak w ogóle to mój post nr 1000
HMM...? ICH VERSTECHE NICHT...
temat opatrzyłes nagłówkiem "saleta vs. holyfield", a piszesz, że promotorzy wolą dla Gołoty Holyfielda, gdzie tu sens i logika
Napisano Ponad rok temu
no faktycznie pomyliłem sie
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z kim bedzie walczyl Andrzej ? "Saleta vs Holyfield" - czy z Saleta, czy z Evaderem? ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że możliwa też ewentualność poszukiwania "specjalnego" przeciwnika dla Holyfielda. Evander nie chce się na razie pogodzić z faktem bokserskiej emerytury i próbuje dalej walczyć niekoniecznie z pozytywnym skutkiem. Jak zwykle czas pokaże co z tego wyniknie. Myśle że dla Gołoty to przeciwnik do pokonania, dziadek Holy najlepsze lata ma dawno za sobą, ale czy taka walka ma sens tego nie mogę stwierdzić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
50 kopniec w 35sek
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo, kick, muay....
- Ponad rok temu
-