Gdzie w Warszawie AIKODO w godzinach rannych
Napisano Ponad rok temu
pozdro 4all
Napisano Ponad rok temu
Od października na Karowej śr i pt 8:30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kto prowadzi treningi na karowej ?
Paweł Dymus
Napisano Ponad rok temu
Czy moze mi ktos podac namiary na te sekcje bo musze cos ze soba zrobic, brzuch mam za duzy :roll:Centrum Aikido Aikikai we wt i czw 7:00
Napisano Ponad rok temu
Czy moze mi ktos podac namiary na te sekcje bo musze cos ze soba zrobic, brzuch mam za duzy :roll:Centrum Aikido Aikikai we wt i czw 7:00
Niech pierwszym krokiem do osiągnięcia sylwetki Adonisa będędzie poruszanie palcami i wklepanie najpierw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a następnie AIKIDO KAROWA WARSZAWA
:D:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tak szybko, co bedzie jak trafi do sekcji PUA? Oni tez maja zajecia na Karowej
A PUA to jakas roznica ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, ci lepsi a ci słabsi mają kompleksy i stawiają takie posty jak pooh :twisted:i czy PUA to sa ci gorsi , jak to jest bo nie bardzo jestem wtym zorientowany
Każdy ciągnie w swoją stronę, to normalne, a Ty doszukujesz sie w tym jakiejś filozofii :roll:
Napisano Ponad rok temu
nie nie doszukuje sie zadnej filozofi tylko pytam bo sie nie orietuje w "aikidockich ciagotkach", ja chcialem tylko pocwiczyc aikido w godzinach rannych i mozliwie z najlepszym nauczycielem. Podejzewam ze sa jakies rozbieznosci miedzy aikikai ( czy jakostam ) a PUA i dla tego pytam.
Teraz sie zestresowalem bo co bedzie jak sie zapisze do PUA ??? a nie do tego wczesniej ?
czy bede mial gorszych instruktorów ?.
Chodzi tylko o nauke i przekazywnie wiedzy.
Napisano Ponad rok temu
nie nie doszukuje sie zadnej filozofi tylko pytam bo sie nie orietuje w "aikidockich ciagotkach", ja chcialem tylko pocwiczyc aikido w godzinach rannych i mozliwie z najlepszym nauczycielem. Podejzewam ze sa jakies rozbieznosci miedzy aikikai ( czy jakostam ) a PUA i dla tego pytam.
Teraz sie zestresowalem bo co bedzie jak sie zapisze do PUA ??? a nie do tego wczesniej ?
czy bede mial gorszych instruktorów ?.
Chodzi tylko o nauke i przekazywnie wiedzy.
hehehehehehe - no to chłopakowi namieszaliście, że aż się zestresował
ale numer.... :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nom
Napisano Ponad rok temu
Więcej info na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zajęcia poranne będą od października.
Napisano Ponad rok temu
No i jeszcze o zrzucenie brzucha? :wink:Chodzi tylko o nauke i przekazywnie wiedzy.
Tylko Pajak. Karowa to zreszta legendarne miejsce, zrodlo zycia, skrzydla i kolyska polskiego aikido. Nie ma sie co wahac!!
Napisano Ponad rok temu
Karowa to zreszta legendarne miejsce, zrodlo zycia, skrzydla i kolyska polskiego aikido.
hmm.. a ja zawsze myslalem ze takie miejsce jest zasluga kogos zupelnie innego.... i miesci sie w zupelnie innym koncu Polski ..hehehe...
Napisano Ponad rok temu
Alez Przemku, nie rozmawiamy o prehistorii, przeciez dinozaury zupelnie wyginely :wink:hmm.. a ja zawsze myslalem ze takie miejsce jest zasluga kogos zupelnie innego.... i miesci sie w zupelnie innym koncu Polski ..hehehe...
Napisano Ponad rok temu
Szczepciu.... po takich slowach poczulem sie baaardzo staro... ale pociesza mnie to ze jest wiecej osob ktore pamietaja te czasy... co nie ?? hehehe...Alez Przemku, nie rozmawiamy o prehistorii, przeciez dinozaury zupelnie wyginely :wink:hmm.. a ja zawsze myslalem ze takie miejsce jest zasluga kogos zupelnie innego.... i miesci sie w zupelnie innym koncu Polski ..hehehe...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cytaty mistrzow aikido
- Ponad rok temu
-
shihan muzykiem i nie tylko
- Ponad rok temu
-
Wybawienie już blisko!