LEWORĘCZNY-PRAWORĘCZNY - ankieta
Napisano Ponad rok temu
Prosta ankieta 20 dniowa.
Napisano Ponad rok temu
efekt jest taki, ze wlasciwie prawie wszystko robie prawą ręką lepiej, pisze tez prawą, ale bardziej bazgrze, nigdy nie nauczylem sie calkowicie czytelnie (dla postronnych ) pisac, mysle, ze to tez dlatego. ale jedna reka rower lub samochod prowadzic to tylko lewa dobrze potrafie na ten przyklad. Ale w sumie temat jest o nozach : praworeczny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wynika to z wymuszania praworęczności przez typowe przedmioty i sposoby aranżacji miejsc.
Widzieliście ergonomiczną myszkę dobrej klasy w wersji dla leworęcznych? Bo ja jeszcze nie...
Napisano Ponad rok temu
Chyba jednak leworęczni szybciej sobie poradzą prawą ręką, niż praworęczni lewą. .
Zdecydowanie tak.
Widzieliście ergonomiczną myszkę dobrej klasy w wersji dla leworęcznych? Bo ja jeszcze nie...
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem , ale chyba nie widziałem . :roll:
Napisano Ponad rok temu
jestem praworeczny...
Napisano Ponad rok temu
od czasu jak w zerówce panie nauczycielki sadzały mnie przez miesiąc w osobnej ławce i z uporem maniaka uczyły mnie pisać prawą ręką a ja z równym uporem maniaka przekładałem ołówek do lewej ręki, a na koniec powiedziały do mojej mamy że ze mną cza iść do lekarza bo coś jest chyba nie tak(ze mną)...hihihihi
to nie żart , tak było w wiosce pomiędzy dąbrową górniczą a zawierciem w początku lat osiemdziesiątych.....
Napisano Ponad rok temu
Generalnie - wsio mi rawno, choć cywilizacja jest stworzona przez praworęcznych.
Swoją drogą - miałem SpecWara i Companiona Polkovskiego - ciekaw jestem, czy one występują w wersji "lustrzanej". Mnie było wszystkow jedno, ale spore tanto z płaską prawą stroną specjalnie wygodne dla hmmm- normaloręcznych - nie jest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezuuu - jakieś przecinki albo cós, bo czytam piąty raz i ni cholery nie rozumiem. Aleś się rozpędziłpraworeczny do wszystkiego poza otwieraniem i zamykaniem praworecznego jak by nie patrzec mSocoma obiema czy jak lepiej obydwoma rekami robie to w takim samym czasie kwestia wycwiczenia reki i zaden problem, nawet na dwa foldery naraz idzie calkiem niezle
Napisano Ponad rok temu
sam jestem praworęczny, ale kiedyś trenowałem lewą, nic strasznego , kwestia czasu i można się nauczyć operować obiema rękami.
teraz zdecydowanie praworęczny jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gorzej ze magisterke podobnie pisze gowniane nawyki z gg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zauważyłem go przy piątym przebieguWoju nie przesadzaj na jedno zdanie przecie jest jeden przecinek, wystarczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
A myszkę też często z lenistwa lewą obsługuję.
Napisano Ponad rok temu
Praworęczny, lewooczny - strzelam z lewego oka, albo z obu....
Też tak mam .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
154CM - problem z ostrzeniem
- Ponad rok temu
-
ma ktoś "Sharpening Made Easy" by Steve Bottorff ?
- Ponad rok temu
-
Cześć, jestem tutaj nowy
- Ponad rok temu
-
Benchmade Fecas Offsider 10520
- Ponad rok temu
-
SOG FLash II
- Ponad rok temu
-
Zagadka