fighter in the wind
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sobie Tariję bardzo cenię...i bynajmniej nie uważam ich muzyki za monotonną...wręcz przeciwnie.
A co do tego soundtracka to pierwsze słysze szczerze mówiąc żeby był tam Nightwish...ale przyznaję filmu nie oglądałem.
Napisano Ponad rok temu
Owszem, panna ma mozliwosci nieliche ale kurde im pozniejsze plyty tym bardziej liche granie a te ostatnie to dla mnie dowcip jest. Ten angel czy cos tam... boze.
Ale epka byla jedna dobra, taka stara gdzi ebylo walking in the air czy costam... eh skleroza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale epka byla jedna dobra, taka stara gdzi ebylo walking in the air czy costam... eh skleroza.
Oceanborn ?? Jak dla mnie to najlepsza płyta, druga z kolei - choć może dośc ciężka w odbiorze ( to są własciwie śpiewane wiersze bez większego sensu czy historii)
No Cynik, ale i tak podpadasz Mi np z najnowszej płyty podoba sie kilka kawałków ( np Planet Hell czy Creek Mary's Blood z orkiestrą symfoniczną i Indiańcem gościnnie)
A co do kawałków Nightwisha to często wykorzystują 10th man down w róznych teledyskach czy co... Świetne jest :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje ale jak można nie lubić Nigtwisha No jak??!!
A Oceanborn faktycznie jest zajebisty chociaz na każdym albumie jest pare niesamowitych kawałków...ja kocham Wishmastera....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nightwish to kapela dla neurotycznych, mhrocznych gimnazjalistek. :roll:
Mniam
Napisano Ponad rok temu
Ale spoko, też znam takich dla których muzyka bez rzygania do mikrofonu i 120 db z głośnika to nie muzyka...
Napisano Ponad rok temu
Nightwish to kapela dla neurotycznych, mhrocznych gimnazjalistek.
No i okazało się kim jestem Wewnątrz...
A tak na poważnie to mnie też bardzo interesuje ten utwór z "Fighter`a"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Sus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynik - jak już stwierdziłem o gustach trudno dyskutować. Ale co poniektórzy na tym forum mają jakieś psychozy maniakalne związane z metalem/gotykiem...czy jak słucham Tarji to znaczy, ze mam sie za gota lub jestem neurotyczną nastolatką :roll: ? Czy ja krzyczę ze to jest jedyny słuszny true gotyk? Dla ciebie to jest kabaret dla mnie kabaretem jest grind...
Napisano Ponad rok temu
Ja tak mowie o Nightwisk=hu z jednej przyczyny - najpierw zatrzymali sie w rozwoju a potem dziadostwa nagrywac zaczeli vide angel czy jak to sie tam nazywalo, to ostatnie.. No dramat. Jakby sie zatrzymali na 2 czy 3 plytach to bym chwalil. No ale wishmaster to jest wesoly taki kawalek ze jezus maria
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko pozwole sobie sie nie zgodzić bo na Once tez jest pare bardzo dobrych kawalków...no ale PEACE. Każdy słucha czego innego i dopóki nie zacznie mieszać z błotem całej reszty to wszystko gra:peace:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 World GP 2005 - Hawaje
- Ponad rok temu
-
Co z Budojo i Budokanem
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu