karambit (dużo zdjęć)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wredny sukinkot, jeszcze nienaostrzony a prawie mi palec obcioł - odruchowo łapałem siateczkę w której go niosłem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
bo za malo hakowaty... niektore rzeczy "kerambitowe" sie nim bedzie trudno robic... ale mam nadzieje, ze nie planujesz tych rzeczy naprawde robic, bo to sa naprawde straszne rzeczy 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten kerambit miał być dłuższy i bardziej krzywy, ale przegrzałem sztych przy szlifowaniu i musiałem go obciąć. przedtem odrysowałem kształt i jego młodszy braciszek jest bardziej hakowaty, poza tym ma pełne 4' ostrza. tyle, że carbonu starczyło na ten nóż.
a zrobiłem sobie kerambit bo po pierwsze lubię robić noże, po drugie lubię je mieć a nie lubię pieniędzy wydawać. a kerambit mnie ciekawił, skąd ludziom do głowy przyszedł taki kształt. i jakie ma przewagi nad innymi "narzędziami".
btw. cieszę że się podoba. pozdro.
Napisano Ponad rok temu
widac, do czego jest zdolny kerambit (tylko taki bardziej hakowaty).
zobacz tez tu:
Kolś sobie zmontowal taki noz "systemowy" (treningowy chyba, bo z plastiku), ktory sluzy do robienia rzeczy, od ktorych wlosy staja deba... ma tam taki mini hak jak w kerambicie...
w ogole caly styl Pakal jest dosc straszny...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
okładziny z rezoteksu (ależ to śmierdzi przy obróbce....)
Napisano Ponad rok temu
Trzeba im dzieciaki dorobić, coby pełną rodzinką się stali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moja nożowa galeria....
- Ponad rok temu
-
Szyper
- Ponad rok temu
-