Moja nożowa galeria....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i suszarce obok widelca
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za info o sposobie mocowania "zawartości" w gablotkach - ciekawy pomysł - faktycznie przydałoby się parę zdjąc ukazujących w pełni wygląd Twojej ściennej galerii.
Troche OT, ale jak już się zaczęły zgadywanki :wink: ...
Ażurowy klips - zgadza się - Marzitelli poklon
To, co wygląda jak TNT - to znacznie większe urządzenie (znane jako pradziadek gatunku Tactical Folder - model wymyślony równo 20 lat temu i nadal jeden z najpopularniejszych TF). Łatwo go poznac po charakterystycznym dysku:
Ustrojstwo z logo "V" łatwo rozpoznac po specyficznej metodzie wykończenia ostrza (w tym egzemplarzu dotyczy to też bolsterów i okładzin) - znam tylko jednego knifemakera, który się w tym specjalizuje (facet musi miec anielską cierpliwośc )
Pozdrawiam,
See...
PS Sorry za jakośc zdjęc - sprzęt w konserwacji, czasem trzeba w zastępstwie używac zabawek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm a drugi rzeczywiście wygląda jak RJ Martin... z wyjątkiem loga V, przynajmniej aktualne jest zupełnie inne.
btw niezła kolekcja...
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
S...
Napisano Ponad rok temu
Wszystko się zgadza - Bob Terzuola: ATCF w wersji tytanowej + R.J. Martin: Rampage Folder.
Pozdro,
S...
Seemann, no nie badz Pan taki - troche szerszego obiektywu w tych zabawkach Pan nie masz...?
Napisano Ponad rok temu
Wszystko się zgadza - Bob Terzuola: ATCF w wersji tytanowej + R.J. Martin: Rampage Folder.
Pozdro,
S...
Jesssoo! Rampage moj wysnionyyyyy!!!
8O :blus:
:roll: nie stać mnie
echhhhhh....
Napisano Ponad rok temu
Seemann, no nie badz Pan taki - troche szerszego obiektywu w tych zabawkach Pan nie masz...?
Szeroki obiektyw, jak widac :wink: mam, a jakże - tylko czeka na konwersję do wersji cyfrowej
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na poważnie - nareszcie NAPRAWDĘ szeroki obiektyw leci gdzieś zza dużej wody - jak tylko go przypnę w odpowiednie miejsce, na pewno w ramach testów pstryknę parę fotek do galerii.
Pozdro,
See...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szyper
- Ponad rok temu
-
Ka-Bar
- Ponad rok temu
-