Przyblokowanie piszczelem a silny ból
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Konkluzja ?
MOŻNA NOGĘ ZŁAMAĆ. I TO NIECIEKAWIE
pozo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponuje utwardzanie piszczeli, np. wałkiem
Taaak.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to za bzdury?? Czyżby trener go pchnął po krótkim czasie treningów?? Znam takie przypadki ( nie aż tak drastyczne) ale często się zdarza, że trenerzy chcą jak najszybciej wystawić gdzieś kolesia.Parę lat temu byłem sobie na zawodach i zaraz przed moją walką walczył qmpel z klubu... przyładował kolesiowi w maskę raz... dwa.... low za lowem... kolo w odwrocie i nagle qmpel kopnął nieszczęśliwie i trafił w kość biodrową. Efekt ? noga złamana (piszczel, strzałka, rakietka i co tam jeszcze jest) w DWÓCH miejscach, śruby, szyna i tak dalej.
Konkluzja ?
MOŻNA NOGĘ ZŁAMAĆ. I TO NIECIEKAWIE
pozo
Najgorzej ajk się w ogóle nogi nie podniesie. A tak na marginesie - z doświadzcenia wydaje mi się, że najlepiej jest podnieść przy bloku noigę jak najwyżej i po skosie lekko w bok, ale chyba nie potrafię tego wytłumaczyć teraz na forum czemu., Za dużo pisania...a mi się chce spaćPewnie zablokował unosząc nogę do przodu, nie w bok. Wtedy taki blok nic nie daje - bo zamiast uda boli łyda.
Napisano Ponad rok temu
Piotra Ochniowskiego też nie nazwałbym trenerem, który nieprzygotowanego człowieka wypuszcza na ring - a tak się akurat składa że P.O. był wtedy i moim i pechowego człowieka trenerem. Tae Ci coś może napisać o Piotrze jak chcesz wiedzieć więcej. Facet (pechowiec) trenował ponad 3 lata zanim pojechał na zawody, a po protu miał pecha. Radziłbym przed następną wypowiedzią typu "bzdury" się zastanowić.
Napisano Ponad rok temu
ja po silnym uderzeniu w nogę miałem pęknięty mięsień i naderwaną okostną=ponad pół roku próblemów...nie życzę nikomu
Jaki mięsień Ci pękł? Piszczelowy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hehe...ten tego, tychy... muay thai, początkujący, tak jakby
- Ponad rok temu
-
Rapidshare -pomocy
- Ponad rok temu
-
co cwiczyc w Rybniku ?
- Ponad rok temu
-
Powrot Ramona Dekkera!!!
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Lennox Lewis
- Ponad rok temu
-
Wyniki K-1 World Max 2005
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Tyson
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Gliwice
- Ponad rok temu
-
klub w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenowac kicka w wakacje w wawie ?
- Ponad rok temu