Krople do oczu ?
Napisano Ponad rok temu
otóż jest taka sprawa, mam 2 rodzaje kropli do oczu(Betadrin, Mibalin) ale na mnie coś nie działają, gdy rano wstaje to mam bardzo czerwone oczy ale "ta czerwona gęsta sieć nitek" :wink: znika po jakiejś godzinie i zostają nieliczne, ale gdy posiedze na kompie albo czytam długo to powoli znowu robią sie czerwone i o wiele wolniej ten kolor znika, zaczeło się to jak siedziałem nocami przed kompem ze zgaszonym światłem, ale teraz ograniczam żebym nie musiał nosić okólarów.
Prosze więc o jakieś nazwy kropli które dobrze działają i są już sprawdzone przez jakiegoś Budowicza :-)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie siedzi się przed monitorem przy zgaszonym świetle w pokoju. Zbyt duży kontrast wtedy męczy wzrok.Siemka
otóż jest taka sprawa, mam 2 rodzaje kropli do oczu(Betadrin, Mibalin) ale na mnie coś nie działają, gdy rano wstaje to mam bardzo czerwone oczy ale "ta czerwona gęsta sieć nitek" :wink: znika po jakiejś godzinie i zostają nieliczne, ale gdy posiedze na kompie albo czytam długo to powoli znowu robią sie czerwone i o wiele wolniej ten kolor znika, zaczeło się to jak siedziałem nocami przed kompem ze zgaszonym światłem, ale teraz ograniczam żebym nie musiał nosić okólarów.
Prosze więc o jakieś nazwy kropli które dobrze działają i są już sprawdzone przez jakiegoś Budowicza :-)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy mala lampka obok i juz jest ok.Nie siedzi się przed monitorem przy zgaszonym świetle w pokoju. Zbyt duży kontrast wtedy męczy wzrok.
Napisano Ponad rok temu
A jesli chodzi o oczy to jednak radzilabym sie skonsultowac z okulista - szczegolnie w kwestii tych popekanych naczynek krwionosnych niech obejrzy dno oka i zrobi pomiar cisnienia wewnatrzgalkowego-to bardzo wazne - ze wzrokiem naprawde nie ma zartow (mowie jako weteranka gabinetow, oddzialow i klinik okulistycznych)
a kropli poza tzw sztucznymi lzami lepiej nie brac na wlasna reke.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prohormony - sila, kondycja, a zdrowie?
- Ponad rok temu
-
Ekstrakt z guarany
- Ponad rok temu
-
dieta wegańska/wegetariańska i suplementy
- Ponad rok temu
-
Martwica kregoslupa ??
- Ponad rok temu
-
Duathlon??(rower+plywanie)
- Ponad rok temu
-
Tribulus Terrestris
- Ponad rok temu
-
SPRAWDZI MI KTOŚ PLAN TRENINGOWY NA SIŁĘ ????????????
- Ponad rok temu
-
Siła i czysty miesien(kiedy i jakie ?)
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na mięśnie nóg
- Ponad rok temu
-
naderwane więzadła i łękotka
- Ponad rok temu