Kiedy Pudzianowski???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ma gębę taką że z wiadra się nie napije, żeby mu coś złamać to chyba wałem napędowym od traktora 8)Pudzianowski musi miec niesamowity refleks, timing i kondycje ogolna, dlugodystansowiec widac... A i uderzenie musi miec mocne, w koncu te miesnie takie duze...
Napisano Ponad rok temu
Pisali w Expressie
superexpressie? to wszystko tlumaczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po co to Pudzianowi? przeciez on moze zarabiac rownie godziwe pieniadze bez nadstawiania ryja
Nawiasem mowiac Sapp ma troche wiecej doswiadczenia w MMA czy k-1 niz Pudzian a gabaryty w tej branży o niczym nie światcza
Napisano Ponad rok temu
co do samego pudzianowskiego to mam nadzieje ze jednak nie bedzie walczyl w mma.
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze sie nie zrozumielismy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale juz jakis czas walczy w MMA wiec troche sie napewno nauczył Co do szans obu zawodników w K-1 to mimo ze Pudzial trenowal boks i Kyokushin tez postawilbym na Sappanie rozumiem argumentu ze sapp ma wiecej doswiadczenia, ma bo walczy jako dziwolag rodem z nfl ale gdy podpisywal konktrakt na walki to chyba nie byl bardziej doswiadczony niz pudzian teraz.
.
Pewnie ze tak ale w walce nie to jest najwazniejsze chyba ze zawodnicy sa na podobym poziomie technicznym a cholera wie jak tam u Pudziana z chwytamigabaryty wlasnie swiadcza, dzieki nim ogladamy sappa.
. Pudzianowski żeby przygotować się do zawodów siłaczy potrzebuje 4 miesięcy i 40 tyś zł, a za jakieś zawody dostał 70 tyś dolarów
Nie pamietam za ile walczy Nastula ale znalazłem informacje ze za 5 pojedynków otrzyma 150 tysiecy dolarów Cos mi tu nie gra ale jesli to prawda to pudzian powinien zostac raczej przy tym w czym jest naprawde dobry i co pozwala mu w miare bezpiecznie zarabiac No chyba ze lubi wyzwania co sie oczywiście chwali
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hl chute boxe z piosenka slayera szukam
- Ponad rok temu
-
Wywiad z V. Silva
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max 2005 20.07.2005