Skirmish, tytan, oksydowanie
Napisano Ponad rok temu
Jednakze chcialbym cos z kolorystyka rekojesci zrobic i tutaj do was pytanie jest. Co jak gdzi ei za ile. Interesuje mnie jakis ciemny jednolity kolor, starlem kolorki z paciorkow, wyglada to 2x lepiej ale i tak srednio fajnie no i defaultowy kolor srednio mnie kreci. Zastanawialem sie czy to by sie dalo jakos pooksydowac czy zabarwic w inny sposob, nie wiem - nie znam sie. Czy ktos wie gdzie i jak ew. umialby cos takiego zrobic nie zabijajac mnie cena?
Napisano Ponad rok temu
No przeciez klingi z tytanu toto nie ma
Zajesbita myslz tym poczernanianiem , ale ja bym to u jakiegos fachowca robi bo ta farbka ze spożywczaka moze dac Efekt hujowszczyzny . dla mnie rewelka by były okładziny z Damastu tak ~150 warst na niego ... Yeah ! Ale chyba tylko ja tak mysle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piaskowanianie radze , wyglada ladnie ale wrazliwe na zadrapania.
Jezeli wywaliles kogos w powietrze to w ramach pokuty mozesz tez zabrac sie za polerowanie , jak lubisz te klimaty oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
Nie baw sie w zadne anodyzowanie czy przypalanie palnikiem , zrobilem to ze swoim i wygladal jak kurwa w welninych getrach na rogu ulicy.
:peace:
nie mogłem sie powstrzymać od śmiechu , -cytat tygodnia
zdrówka
marcins
piaskowanie i koniec , bedzie taki spartański
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa, ze tym oxy nie pociemnie pozostalosci po paciorkach. Prawda?
A polerowac nie chce nic, brrr... To nie dla mnie. Ten noz to dla mnie hard user wiec mi takie cos nie pasuje.
O anodyzacji samemu nawet nie myslalem, ni echce miec francuskiego pedalka w getrach tylko normalny noz roboczy..
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj budowy, postaw chłopom flaszkę (coby nie wszedł w skład stropu), jak mają betoniarkę - wrzuć do środka - po jednej dniówce będziesz miał stone finish jak ta lala...
Poważnie!
Coby go nie szukać w betonie - sznurek ~2m - wystający z betoniarki (wymieniany za każdym razem - przeciera się!)
Howq.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Na razie to ja eksperymentuje punktowo i dosyc ciekawe efekty uzyskuje, oxy rulez ale sie skonczylo 8)
Napisano Ponad rok temu
Namocz w absyncie - może zzielenieje?????
Zalatw spirytus lepiej bo umieram!! Ilez mozna kurna czekac
A tak powaznie - pierwsz ekoty za ploty, ugotowalem go w vanishu oxy. Kurde skomplikowana operacja bo oxy si epieni jak popieprzone! Rezultat poki co jest mieszany tzn nierownomiernie pozlazil kolor ale miejscami wyglada rewelacyjnie, nowmalnie vault-tec post nuklearny noz z fallouta. Tylko w kilku miejscach sie lekko fioletowy zrobil 8O Bede probowal dalej bo poki co fun factor noza wzrosl o 30%
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taki mały kosciany
- Ponad rok temu
-
hartowanie selektywne
- Ponad rok temu
-
Stal wysokostopowa
- Ponad rok temu
-
Mam pytanie co do Kowalnosci
- Ponad rok temu
-
Dwaj kuzyni
- Ponad rok temu
-
Szwedzka stal - szukam chętnych z Lublina i okolic...
- Ponad rok temu
-
This is the new shit
- Ponad rok temu
-
pochwa
- Ponad rok temu
-
fałszywe ostrze?
- Ponad rok temu
-
Kydex