Hmmm... w ulotce podają 30°BTW wój, jak będziesz tego fiskarsa potwornego ostrzył? Na Trianglu?

Napisano Ponad rok temu
Hmmm... w ulotce podają 30°BTW wój, jak będziesz tego fiskarsa potwornego ostrzył? Na Trianglu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem przyjemność używac szpadli Fiskarsa w dośc trudnych warunkach.
Jesli kochacie swoją babcię (...)
Napisano Ponad rok temu
Nie był za ostry to go wiżałem na taką dupną ostrzałkę do kuchenniaków czechsłowacką - taką z czterema kamiennymi cylinderkami - kilka ruchów i nóż golił!!! I to lepiej niż mój były M21.
Napisano Ponad rok temu
Nie był za ostry to go wiżałem na taką dupną ostrzałkę do kuchenniaków czechsłowacką - taką z czterema kamiennymi cylinderkami - kilka ruchów i nóż golił!!! I to lepiej niż mój były M21.
czego ma to dowodzić??!! nóż z bardziej miękkiej stali [czyli raczej gorszej jakości, słabiej zahartowany] bardzo łatwo skłonić do golenia - cała sztuka polega na tym, żeby utrzymał tą ostrość jak najdłużej (i nie zwinął się w trąbkę na desce do krojenia)
spróbuj naostrzyć do poziomu golenia konserwę
Napisano Ponad rok temu
Miałem przyjemność używac szpadli Fiskarsa w dośc trudnych warunkach.
Jesli kochacie swoją babcię (...)
Kóóuuuórde, w tym momencie sie oplulem i czytalem dalej z galkami na wierzchu...
Najpierw o szpadlu, potem o babci...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czego ma to dowodzić??!! nóż z bardziej miękkiej stali [czyli raczej gorszej jakości, słabiej zahartowany] bardzo łatwo skłonić do golenia - cała sztuka polega na tym, żeby utrzymał tą ostrość jak najdłużej (i nie zwinął się w trąbkę na desce do krojenia)
spróbuj naostrzyć do poziomu golenia konserwę
Napisano Ponad rok temu
A i świniaka też kiedyś ćwiartowałem znajomemu. Pełen survival!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu