Czy nóż może być kurkiem od prysznica ?
Napisano Ponad rok temu
Do tej pory do głowy nie wpadło by mi takie jego zastosowanie.
A jednak...
Przedwczoraj siedziałem sobie w kuchni pitrasząc coś dobrego do jedzenia.
W pewnej chwili do kuchni wchodzi sobie taka sympatyczna w sumie kobieta. Pyta mnie o wodę mineralną. Wskazałem jej zgrzewkę z wodą, ale biedna nie mogła za bardzo rozerwać folii (jakaś pancerna musiała być). Widząc jak kobieta się męczy poradziłem jej by rozcięłą folie nożem. Kobiecina złapała za leżący w pobliżu folderek i otworzyłą go nie powiem całkiem fachowo. Zupełnie tak, jak czasami widać to na fimach. Myślę "no no nieczego sobie". Blokada kliknęła wdzięcznie i kobiecina zaczęłą przecinać zgrzewkę. Cięcie podłużne i trzy poprzeczne, tak jak to czasami widzi się w marketach. Nóż wręcz przez folię płynie. Pod koniec ostatniego cięcia usłyszałem takie pssssss, patrzę, a tu kobiecina ma całą buzię, fryz i garderobę mokrą.
Po chwili z miną zbliżoną do tej, jaką robi mój pies, kiedy ucieknie mu mucha kobiecina rzekła, ja tak delikatnie przecinałam tą folię, nie wiedziałam, że nóż jest taki ostry..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i niedawno piwo tez tak zalatwilem. Dwa browarki chlodzily sie w siatce z woda, bo lodowki nie bylo w poblizu, a gorac niemilosierny. Chcialem je schowac i postanowilem Gamerem przebic siatke zeby woda wyleciala. No i niestety przy okazji zahaczylem o puszke... ;-) Ale na szczescie w miare szybko sie zorientowalem i wypilem reszte piwa ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A żebyś wiedział, że cholerna szkoda. Tam by było na czym oko zawiesić :wink:Szkoda, że Pani nie była w samym podkoszulku ;-) .
Napisano Ponad rok temu
musialem wiac zeby nie kazali sprzatac
Napisano Ponad rok temu
A żebyś wiedział, że cholerna szkoda. Tam by było na czym oko zawiesić :wink:Szkoda, że Pani nie była w samym podkoszulku ;-) .
ostry nóż+woda gazowana =miss mokrego podkoszulka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Głownia
- Ponad rok temu
-
spyder military ,manix -> pancer EDC
- Ponad rok temu
-