Surefire 6P - 200 lumenów!
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo wymieniełem żarnik P60 na P91 ( 200 lumenów)
Różnica jest widoczna gołym okiem.... :twisted:
PS. Oba zdjęcia zrobione z takim samym czasem, przysłoną i ISO...
Napisano Ponad rok temu
No i chyba bardziej do T.G. by ten topik pasowal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i na początku, jak baterie są świerzutkie nie wolno mrugać sobie (na przykład nadawanie morsem) bo można się pozbyć nietaniej żarówki po kilku minutach ...
Mnie ostatnio zaczęła fascynować znowu użytkowa strona latarek jak po kupieniu nowych aku 2500mAh Sanyo latareczka UK 4AA eLED pociągnęła mi na nich koło 16h światłem takiej samej mocy przy sile światła jak 2-3x Inova X5T (potem jeszcze parę godzin daje się czytać mapę)).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No to masz podobnie jak ja w swoim L-L Magic. Akurat to mnie nie dziwi zważywszy na sumaryczną pojemność pakunku w Twojej latarce.Mnie ostatnio zaczęła fascynować znowu użytkowa strona latarek jak po kupieniu nowych aku 2500mAh Sanyo latareczka UK 4AA eLED pociągnęła mi na nich koło 16h światłem takiej samej mocy przy sile światła jak 2-3x Inova X5T (potem jeszcze parę godzin daje się czytać mapę)).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko, że żarnik w przypadku takiego zasilania chyba jednak będzie miał mniejszą żywotność ?
Niekoniecznie , P91 to żarnik 9V na 3 baterie CR 123a...
Napisano Ponad rok temu
EDIT: oops nie ten watek... Sorry kac ciezki i w ogole, do skasowania post
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo wymieniełem żarnik P60 na P91 ( 200 lumenów)
Różnica jest widoczna gołym okiem.... :twisted:
a jak to sie przeklada na zasieg?? Mozesz cos na ten temat powiedziec??
Napisano Ponad rok temu
BTW a co znaczy ze latarka staje sie goraca? Nie mozna jej utrzymac czy po prostu troche za ciepla?
Napisano Ponad rok temu
Rozgrzewa się... głowica jest naprawdę ciepła- nie można dłużej dotykać ( ale tam przecież pisze "caution hot surface") a rączka nagrzewa się gdzieś do 50 C. Można spokojnie trzymać w ręku ale ręka się poci - uczucie jest jak byś rurę z ciepłą wodda trzymał.
Napisano Ponad rok temu
No to jeszcze masz dodatkową funkcję w zimie.rączka nagrzewa się gdzieś do 50 C. Można spokojnie trzymać w ręku ale ręka się poci - uczucie jest jak byś rurę z ciepłą wodda trzymał.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AKUMULATORY CR123A
- Ponad rok temu
-
toadstool versipack
- Ponad rok temu
-
SMACZNE TANIE TAKTYCZNE ŻARCIE PRZEPIS
- Ponad rok temu