SMACZNE TANIE TAKTYCZNE ŻARCIE PRZEPIS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy ja mowie, ze niewiem ze to śmieszne ale radze spróbować chrupiace i pycha
 . Chinskie zupki made in Poland sa zajebiste pod kazda postacia, mozna je nawet wykorzystac taktycznie o oduczyc frajera pic cudze picie  :twisted:   (przyprawa od krewetkowej ostrej + oranzada =  :twisted:   :twisted:   :twisted:  )
  . Chinskie zupki made in Poland sa zajebiste pod kazda postacia, mozna je nawet wykorzystac taktycznie o oduczyc frajera pic cudze picie  :twisted:   (przyprawa od krewetkowej ostrej + oranzada =  :twisted:   :twisted:   :twisted:  )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

, a to już chyba trudniejsze (z taktycznego ma sie rozumiec punktu widzenia), ja nie tego potrafię :roll:
 , a to już chyba trudniejsze (z taktycznego ma sie rozumiec punktu widzenia), ja nie tego potrafię :roll:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu

Pozdrawiam, taktyczny Vincent.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dla latrkoholików na wypady w dzicz Dla latrkoholików na wypady w dzicz- Ponad rok temu 
- 
			 H-1 Waistpack H-1 Waistpack- Ponad rok temu 
- 
			 Czas na PEAKi Czas na PEAKi- Ponad rok temu 
- 
			 TAKTYCZNE MAJTKI TAKTYCZNE MAJTKI- Ponad rok temu 
- 
			 Taktyczne zapięcie do roweru Taktyczne zapięcie do roweru- Ponad rok temu 
- 
			 Taktyczne sandaly Taktyczne sandaly- Ponad rok temu 
- 
			 kurtka wind/rain-stopper camo kurtka wind/rain-stopper camo- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie w polszci dostane oakleye? Gdzie w polszci dostane oakleye?- Ponad rok temu 
- 
			 Nie tylko Chińczycy "luxeony" lepią Nie tylko Chińczycy "luxeony" lepią- Ponad rok temu 
- 
			 Streamlight Twintask 3C-krótka recenzja Streamlight Twintask 3C-krótka recenzja- Ponad rok temu 

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty