Niedzielny PRIDE GP !!! WAŻNE INFO !!!
Napisano Ponad rok temu
A WIEC!!!
Robimy akcje promocyjna Pride w POLSACIE!!!!
Niech wszyscy organizuja jak najwieksza rzesze widzow , nie tyle live w polsat sport, co na POLSAT o 22.50 !!!! Bedzie to 1,5h blok najlepszych walk z niedzielnego poranka.Zapodawajcie info po wszystkich znajomych ,wrzucajcie na wszelakie fora,rozsylajcie info po gg i innych komunikatorach, ze o 22.50 w Polsat jest Pride!!!
DO PRACY RODACY!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Juras(L) napisał
Sprawa wyglada tak ,ze jezeli chcemy czesciej ogladac takie wydarzenia jak PRIDE na antenie polskiej TV (VIVA POLSAT!!! ) to musza miec podstawe ,zeby w MMA inwestowac.Inwestopwac beda jak bedzie duza ogladalnosc!!!
A WIEC!!!
Robimy akcje promocyjna Pride w POLSACIE!!!!
Niech wszyscy organizuja jak najwieksza rzesze widzow , nie tyle live w polsat sport, co na POLSAT o 22.50 !!!! Bedzie to 1,5h blok najlepszych walk z niedzielnego poranka.Zapodawajcie info po wszystkich znajomych ,wrzucajcie na wszelakie fora,rozsylajcie info po gg i innych komunikatorach, ze o 22.50 w Polsat jest Pride!!!
DO PRACY RODACY!!!
Juras a o ktorej w niedziele sie same walki zaczna o 9 zaczyna sie sama gale czy gadanie w studiu?
Napisano Ponad rok temu
Zlamanej zajawki nie widzialem, wiec nie wiem czego oczekuja.
Top Trendy wryli mi w mozg, czy mnie interesuje czy nie (a nie interesuje) i pamietam.
Natomiast o Pride obsranego dzingla nie ma!
Jedyne na plus to termin niedziela i nic ciekawego w tym czasie nigdzie nie bedzie.
Burzy mi sie krew, ale glosno nie krzycze, bo i tak jestem w niebo wziety, ze ja i zainteresowane w temacie osobniki z cala pewnoscia to obejrza.
Respect!
Napisano Ponad rok temu
budo_szakalos napisał
Nie wiem na co Polsat liczy!
Zlamanej zajawki nie widzialem, wiec nie wiem czego oczekuja.
Top Trendy wryli mi w mozg, czy mnie interesuje czy nie (a nie interesuje) i pamietam.
Natomiast o Pride obsranego dzingla nie ma!
Dokladnie, do tej pory raz widzialem zajawke i to nie cala :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Pomysł rozsyłania info jak najbardziej oczywisty.
Natomiast jeszcze lepszy miał Wolverine w topicu obok- czyli maile dziękczynne do Polsatu - większa ilość niż włączonych Tv = większe wrażenie.
Można by to zresztą tak dobrze zorganizować, żeby im zapchać wogóle skrzynkę :wink:
Tzn. rodzinne wysyłanie mailów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
22;50 - skrot poltora godzinny + prawdopodobnie wywiad z nastkiem po walce na ZWYKLYM POLSACIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co ja wiem, są specjalne przystawki do telewizorów, które przekazują informację, jaki dany kanał jest oglądany. Te przystawki są w losowo wybranych domach i na podstawie statystyki zebranej z tych przystawek, jest określana oglądalność.
Wynika z tego, że najlepiej jest właczyć odbiorniki z tymi przystawkami

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Judo Masters
- Ponad rok temu
-
co jest z tym Pridem ???