Oś główna jest dalej dla mnie tajemnicą- jak to rozkręcić skoro na obu jej biegunach jest gniazdo torxa?? Czekam na pomysły.
   Oś główna jest dalej dla mnie tajemnicą- jak to rozkręcić skoro na obu jej biegunach jest gniazdo torxa?? Czekam na pomysły.PS Wiem, wiem...pewnie rozwiązanie jest jakieś banalne...ale ja jestem dziś bardzo odmóżdżony więc poddajcie pomysł :-)

Napisano Ponad rok temu
 Oś główna jest dalej dla mnie tajemnicą- jak to rozkręcić skoro na obu jej biegunach jest gniazdo torxa?? Czekam na pomysły.
   Oś główna jest dalej dla mnie tajemnicą- jak to rozkręcić skoro na obu jej biegunach jest gniazdo torxa?? Czekam na pomysły.Napisano Ponad rok temu
 to sie bodajze nazywa chicago screws, czyli 2 srubki jedna damska, druga meska (wyobraz to sobie, jak to moze wygladac
  to sie bodajze nazywa chicago screws, czyli 2 srubki jedna damska, druga meska (wyobraz to sobie, jak to moze wygladac  po prostu wkladasz w kretak w jedna i blokujesz, zeby sie nie ruszal, wkladasz wkretak w druga i krecisz... Tak to sobie wyobrazam na chlopski rozum.
  po prostu wkladasz w kretak w jedna i blokujesz, zeby sie nie ruszal, wkladasz wkretak w druga i krecisz... Tak to sobie wyobrazam na chlopski rozum. Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Podejrzewać zaczynam, ze to od ostrej rąbanki tym nożem- może drgania albo cuś. Tak czy siak musze je teraz zagnieżdzić na loctite.
   Podejrzewać zaczynam, ze to od ostrej rąbanki tym nożem- może drgania albo cuś. Tak czy siak musze je teraz zagnieżdzić na loctite.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu