namiot bezcieniowy
Napisano Ponad rok temu
w kwestii nozorobienia to jeszcze maaaasa wody uplyni zenim bede mogl cos sensownego napisac ale to to mi sie chyba udalo. mianowicie chodzi mi o cos a'la namiot bezcieniowy...
pewnie sporo o tym juz bylo ale konstrukcja autorska i mysle ze jedna z prostszych...
wiec do zeczy co bedziemy potrzebowali:
- biala (moze byc tez i innego koloru) ale zazwyczaj biala koszulka w jak najwiekszym rozmiarze - im wieksza tym wiekszy wyjdzie nami
- pokrywka od garnka - tez im wieksza tym lepsza
i troche roznych rzeczy co kto ma do wymodelowania namiotu - napiecia koszulki ci by utworzyc jak najwieksza przestrzen w srodku... taaa moze lepiej ja pokaze fotke calosci:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mysle ze wszystko widac. wieszamy toto kolo okna, rozciagamy tak co by w srodku zrobilo sie jak najwiecej miejsca, wkladamy modelke/modela i przez rekaw wkladamy aparat/dokonujemy zmian w ulozeniu. a efekty...? coz moze to co zaraz pokaze to nie jest szczyt fotografii ale mi wystarczylo.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przepraszam ze nie noz jest modelem to chyba na tyle.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jak już kupię sobie aparat, to na pewno wypróbuję tą metodę.
Napisano Ponad rok temu
Ale jest ok. Jakby dobrać lepiej oświetlenie, to byłby całkiem bezcieniowy.
Jest jeszcze prostszy patent z dwoma krzesłami i przescieradłem. Daje dobre efekty i większą przestrzeń do pracy. Można robić fotki większych noży. No i można łatwiej zamocować tło.
Napisano Ponad rok temu
Coś słabo bezcieniowy, bo cień wyraźny.
Hehe no wlasnie... pewnie trzeba by zewnetrzna lampe postawic tak, zeby blyskala przez te szmate...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trace Rinaldi TUK2
- Ponad rok temu
-
Mały zębacz - Spyderco Cricket
- Ponad rok temu
-
Moja kolekcja- mini galeria
- Ponad rok temu
-
Niunia z Finlandi
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Spotkanie Częstochowskich Nożoholików (fotki)
- Ponad rok temu
-
neck
- Ponad rok temu
-
Wreszcie jest...
- Ponad rok temu
-
CRKT Crawford Kasper
- Ponad rok temu
-
3 x S30V +2 x neck = 9 ;)
- Ponad rok temu
-
Simonich Mid-Tech Knives Salish fotorecka - dużo zdjęć!!!
- Ponad rok temu