Trace Rinaldi TUK2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guldan - a Ty swoje robisz brzuchem?! 8Oa mnie jednak nadal zastanawia, jak taki koles jak trace rinaldi (ktos nie widzial zdjecia tego faceta?) robi takie zgrabne noze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym macro czasem mocno przejaskrawia mikro-zarysowania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie widze tu cuda tylko nóz. w paru miejscach niedorobiony, kształt okej ale bez fajerwerków. chyba sie nie znam. dla mnie to przeciętna kosa przecietnego nozoroba. lepszego odemnie ale o to nietrudno.
Napisano Ponad rok temu
Ale jak napisalem wczesniej to kwestia co sie komu podoba.Dla wielu TUK to zwykly kuchenniak,dla mnie dzielo sztuki uzytkowej.
Pozdrawiam
adiblue
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i nie widze tych niedorobek.Jak ktos widzial zdjecia macro rekojesci busse T meaner street mogl dopiero zwatpic
Łeee tam odrazu zwatpic :wink: Zreszta nie do konca wiem co masz na myśli... Domyslam sie ze chodzi o -jak to nazwał cynik- włochata micarte. Niedorobka to moze przesada ale jest to na pewno niedopatrzenie ktore nie powinno sie zdarzyc w nozu za ta cene. Co ciekawe "włochatosc" wystapiła tylko w tym konkretnym miejscu, w innych rekojesc jest starannie zeszlifowana. Gdyby nie to ze jestem taki leniwy potraktowałbym ja zyletka, choc z drugiej strony obecnie jest to custom pelna geba - jedyny i niepowtarzalny włochaty T Street
Przyznaje jednak ze gdyby nie był to noz do ciezkiej pracy tylko jakis tam custom - gablotowiec to by mi chyba zyła wyszła z wkurwienia przy kazdej najmniejszej nawet niedorobce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie takNoz Rinaldiego trzeba wziac po prostu do lapy... wtedy latwiej docenic jego geniusz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mały zębacz - Spyderco Cricket
- Ponad rok temu
-
Moja kolekcja- mini galeria
- Ponad rok temu
-
Niunia z Finlandi
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Spotkanie Częstochowskich Nożoholików (fotki)
- Ponad rok temu
-
neck
- Ponad rok temu
-
Wreszcie jest...
- Ponad rok temu
-
CRKT Crawford Kasper
- Ponad rok temu
-
3 x S30V +2 x neck = 9 ;)
- Ponad rok temu
-
Simonich Mid-Tech Knives Salish fotorecka - dużo zdjęć!!!
- Ponad rok temu
-
BS880SP i BM 630 Skirmish
- Ponad rok temu