Dylemat bjjowca...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A myslalem, ze tylko ja mam taki dylematKibicował bym Pawłowi Nastuli gdyby walczył z każdym innym w Pride FC oprócz Minotauro. Szkoda że akurat muszą walczyć ze sobą. Ja kibicuje Brazylijczykowi dlatego iż jest ikoną BJJ w MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no bez jaj. moim zdaniem przynaleznosc narodowa jest jednak glebsza niz stylowa. Mino moglby byc z jakiegokolwiek stylu, a ja i tak kibicowalbym Nastkowi.
Ja mam nadzieje że wygra Mino bo jeśli wygrał by Paweł to spadła by lawina postów że Judo jest lepsze od BJJ
Napisano Ponad rok temu
nastula to polak i wierze że się nie skompromituje tylko pokarze klase w walce...ale ludzie o czym my rozmawiamy?? nie wiecie kto to jest minotauro czy co??
Joannaz w jednym temacie napisala cos takiego ze jest za nastkiem "ale czy krowy lataja?"
Napisano Ponad rok temu
A wogóle to już dawno masta Carlson rzekł " nieważne kto wygrywa.... i tak wygrywa Bjj"
Kibicuje oczywiscie Nastkowi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" nieważne kto wygrywa.... i tak wygrywa Bjj"
.
nie styl lecz czlowiek walczy ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Minotauro to też mój ulubiony zawodnik. No i mam dylemat...Kibicował bym Pawłowi Nastuli gdyby walczył z każdym innym w Pride FC oprócz Minotauro. Szkoda że akurat muszą walczyć ze sobą. Ja kibicuje Brazylijczykowi dlatego iż jest ikoną BJJ w MMA
Napisano Ponad rok temu
No, jeśli by to było wielkie, zamrożone na kość salami przeciwko nożowi do masła, to sam nie wiem...nie styl ,a czlowiek walczy.......ale lepiej walczyc nożem niż kawałkiem kielbasy co 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE W WARSZAWIE klub Tango&Cash 26.06 9:00
- Ponad rok temu
-
Miażdzący filmik TKD vs MMA :)
- Ponad rok temu
-
Wyobrażnia Nastula i Mino
- Ponad rok temu