zawody na plazy
Napisano Ponad rok temu
Cwiczylismy na srodku najbardziej uczeszczanej plazy. Tyle, ze konczylismy jak sie ludzie dopiero zaczynali na dobre schodzic.
Nie ma co sie oszukiwac - grapling nie jest tak wizualnie ladny, jak np. karate. Pamietam (cwiczylem jeszcze karate), jak robilismy w bialych gi kata na plazy w 10, czy wiecej, to gromadzily sie tlumy, a panny mialy kisiel w majtkach.
K_P
Napisano Ponad rok temu
a co do SW to jesli by przyjechalo paru niezle zbudowanych kolesi na takie zawody to panny tez by mialy na co popatrzec :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ponadto wstyd to krasc...
Napakowani kolesie i kobiety... Widac, ze masz jeszcze malo lat. Na widok napakownych kolesi jakie 99 proc. kobiet i dziewczyn ma odruch wymiotny.
A juz szczegolnie na widok sterydowych monstrow z pryszczami na plecach i rozstepami.
I zapewniam Cie, ze wybiora kogos o posturze i wygladzie Beckhama (nie mowie o koncie, bo to oczywite), niz Pudzianowskiego.
Na widok niegdys mojej kratki na brzuchu (teraz mam nieco gorsza ), moje znajome na plazy krzyczaly, ze to ohydne i ze najlepiej lubia przytulic do brzuszkow swoich chlopakow.
Wiec jesli cwiczysz dla popularnosci wsrod kobiet to sie pomyliles.
K_P
Napisano Ponad rok temu
I zapewniam Cie, ze wybiora kogos o posturze i wygladzie Beckhama (nie mowie o koncie, bo to oczywite), niz Pudzianowskiego.
calkowicie sie zgadzam, ale przejaskrawiles troche bo chlopaki z bjj to az tak nie wygladaja, ale ogolnie masz racje.
Na widok niegdys mojej kratki na brzuchu (teraz mam nieco gorsza ), moje znajome na plazy krzyczaly, ze to ohydne i ze najlepiej lubia przytulic do brzuszkow swoich chlopakow.
a z tym to juz roznie bywa, zaloze sie, ze przy tym byli tez ich chlopacy ? to nie byly to raczej wypowiedzi zbyt obiektywne :-) , laski rozne rzeczy mowia, zeby misia przy humorze trzymac heh
Napisano Ponad rok temu
no to o czym my tu rozmawiamy, wtedy karate to bylo COS
ja mowie ze teraz wstydzil bym sie robic kata w miejscu publicznym bo ... zostalbym wysmiany :roll: [/quote]
[quote]Napakowani kolesie i kobiety... Widac, ze masz jeszcze malo lat. Na widok napakownych kolesi jakie 99 proc. kobiet i dziewczyn ma odruch wymiotny.
A juz szczegolnie na widok sterydowych monstrow z pryszczami na plecach i rozstepami. [/quote]
no wlasnie , widac ze jest jakas roznica pokolen bo ja zauwazylem ( i nie tylko ja) ze od dluzszego czasu chlopaki zaczynaja sie "brac za siebie" ze wzgledu wlasnie na to ze ostatnio kobieta podobaja sie umiesnieni kolesie
a i jeszcze jedno ja nie mowie tu o monsterach , tylko o gosciach u ktorych widac ladnie zarysowane miesnie np. klatki czy brzucha
[quote]I zapewniam Cie, ze wybiora kogos o posturze i wygladzie Beckhama[/quote]
raz sciagnal koszulke na meczu(za co dostal zolta kartke) i kaloryfer mial
[quote]Wiec jesli cwiczysz dla popularnosci wsrod kobiet to sie pomyliles. [/quote]
:shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
A co do ćwiczenia na plaży - rzeczywiście, głupio byłoby ćwiczyń na plaży np. w Sopocie, gdzie jest kupa ludzi. Ale na szczęście są plaże świecące pustkami, tak że nie ma problemu :wink:
Napisano Ponad rok temu
to tak jak ludzie z checia ogladaja siatkowke plazowa jak i pilke plazowa tak mogli by poogladac submission wrestling na plazy
Napisano Ponad rok temu
Karate nie ocenialbym az tak surowo. Np. w kyokushin nadal mozna spotkac prawdziwych twardzieli i nie jest to, az taki zly styl. A na dodatek chlopaki troche sie zainteresowali rzutami i parterem.
Moze pojdzmy na kompromis - wiekszosci dziewczyn podobaja sie sylwetki "sportowe", a nie napakowane?
:wink:
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Zniknie ci fiut,
Ale nie bedziesz chudl".
K_P
Napisano Ponad rok temu
A znacie tekst "nie ma masy, nie ma klasy" ? :wink:kiedyś jedna z siłowni reklamowała się sloganem "bez bicepsu nie ma sexu" :-)
SW na plaży... a czy ktoś kulał sie już z piaskiem w ustach?!? Bo piach w oczach to wzgledem tego mały pikuś .
Napisano Ponad rok temu
Moze pojdzmy na kompromis - wiekszosci dziewczyn podobaja sie sylwetki "sportowe", a nie napakowane?
mi wlasnie oto chodzi !
partyzant :
btw.
na MTV jest taki program "Dismissed" 1 panienka wybiera jednego z posrod dwoch facetow albo na odwrot. Nie musze mowic na co zwracaja uwage faceci u kobiet bo to jest wiadome. Ale prawie kazda panna pyta kolesia czy ma "kostke" na brzuchu, kaze mu sciagnac koszulke aby zobaczyc klate noi pyta ile razy w tygodniu chgodzi na silke 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
a teraz sylwetka pt. "bez masy nie ma klasy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
arona nie jest przerosniety , na swoj wzrost ma niezla wage
to ze ktos koksi to nie znaczy ze jest przerosniety , znam osoby co jechaly tylko 1 cykl i wygladaja "normalnie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Gracie Barra Polska
- Ponad rok temu
-
Kto jedzie z W-wy na obóz z Roy'em ?
- Ponad rok temu
-
Niecelowe palce w oczy na sparingach MMA
- Ponad rok temu
-
Szukam kogoś...Pomożecie ?
- Ponad rok temu
-
Minotauro vs Nastula
- Ponad rok temu
-
pomocy
- Ponad rok temu
-
Alexandre Paiva 3 dan bjj Alliance w Polsce
- Ponad rok temu
-
UGC 6
- Ponad rok temu
-
jedzie ktos z Południa na oboz do Bagiego ??
- Ponad rok temu
-
Treningi Bjj w soboty i niedziele???
- Ponad rok temu