Mysle, ze purpura w bjj plus taka masa raczej pomagaja w walce niz przeszkadzaja Akurat wydaje mi sie, ze nie trzeba byc wirtuozem parteru, zeby wygrywac w vt - wystarczy byc dobrym rzemieslnikiem. (Oczywiscie do pewnego poziomu )Osobiście zastanawiam się jak walczy synalek Zulu. Sądząc po gabarytach, nie będzie chyba takim wirtuozem w parterze jak Mionotauro, a jeżeli tak, to tym lepiej dla Rafała.
CWFC - Strike Force 2 UK vs the World NASI!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rafal niestety polegl w drugiej rundzie przez ko.walka toczyla sie caly czas w stojce i byla to totalna wymiana poteznych ciosow od samego poczatku do konca.co do Zulu to wydawalo sie ze bedzie to drugi Akebono, jednak ciosy Rafala chodz dochodzily nie robily wiekszej szkody,co mnie zdziwilo to sam Zulu uderzal i to dosc szybko no i rowniez celnie.w koncu trafil i kolejne uderzenia zakonczyly walke.
szacunek dla Rafala za odwage i wole walki..ten Zulu to naprawde potwor..
pozdrawiam
Ps.przed ich walka wzmacniano klatke
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdr
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie; Rafał w ciągu ostatniego czasu kilkukrotnie miał zmienianego przeciwnika. To niesamowite. Na Gali po prostu wyszedł i walczył. Jakże inna jest sytuacja w boksie, gdzie na początku obija się kelnerów, przeciwników starannie dobiera, by tylko nasz pupil się nie zniechęcił.
Napisano Ponad rok temu
no i pierwsze komentarze angielskojezyczne :
I have to take my hat off to the Polish guy cos that dude had one of the best chin's Ive ever seen.
Napisano Ponad rok temu
ALe Rafała mi szkoda. Wielki szacunek dla niego za styarcie z tym monstrum
Napisano Ponad rok temu
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
And enough respect has to go to the polish guy who fought Zulo- he took some punishment very well I wanted to hug him after see if he was ok, so if anyone reads this from his camp- big him up, he took on an enourmous challenge.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś tam słyszeliśmy.chodza plotki że jak jakubek by wygrał tą gale w październiuku to ma szanse uderzyć nawet do PRIDE, słyszeliście coś o tym??
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kurs instruktora MMA
- Ponad rok temu
-
UFC 53 - fotki z ważenia
- Ponad rok temu
-
TVN i PRIDE...
- Ponad rok temu
-
jeszcze jeden taki temat
- Ponad rok temu
-
torrenty
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Pawłem Nastula dzisiaj 22,40 w radiowej jedynce
- Ponad rok temu
-
Mixed Martial Arts lub Schootfighting
- Ponad rok temu
-
Olimp MMA Sport III - Warszawa 2 Lipca
- Ponad rok temu
-
kontakt z ludzi z mma,bjj z grudziadza!pilne!
- Ponad rok temu
-
Przygotowania do zawodow MMA?
- Ponad rok temu