bumerang
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnieieeeeeeeeZaś piłeś... :twisted:
Twój status mówi co innego ...
btw. bumerang fajna sprawa, jak byłem jeszce mniejszy niż teraz to miałem jeden, ale pewnego razu nie wrócił ...
Napisano Ponad rok temu
Btw, next time... use google luke..
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mówiłem, żeby po polsku lub niemiecku... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Mówiłem, żeby po polsku lub niemiecku... :twisted:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A duże i ciężkie bumerangi mieszcza się w sumie w tej samej kategori co bicze czy proce klasyczne - prymitywne narzędzia do robienia kuku wymagajace dużej precyzji i dające satysfakcję przy wykonywaniu.
Napisano Ponad rok temu
A duże i ciężkie bumerangi mieszcza się w sumie w tej samej kategori co bicze czy proce klasyczne - prymitywne narzędzia do robienia kuku wymagajace dużej precyzji
należałoby dodać łuk który najzwyklej w świecie nie dotarł na kontynent australijski, a służył do tego samego co bumerang, czyli do eliminowania przeciwnika/zwierzęcia na większą odległość
Napisano Ponad rok temu
A duże i ciężkie bumerangi mieszcza się w sumie w tej samej kategori co bicze czy proce klasyczne - prymitywne narzędzia do robienia kuku wymagajace dużej precyzji i dające satysfakcję przy wykonywaniu.
Dodaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a prymitywizm :wink:
Były bumerangi bojowe mające hak na jednym z końców. Zasłonięcię się tarczą przed taki dawało "ciekawy" efekt
Napisano Ponad rok temu
należałoby dodać łuk który najzwyklej w świecie nie dotarł na kontynent australijski, a służył do tego samego co bumerang, czyli do eliminowania przeciwnika/zwierzęcia na większą odległość
tak, ale akurat proca i bicz pojawiały się na Budo w kategorii walka nożem. i są to przedmioty proste, tanie, dosć dyskretne - wchodzą np. do plecaka czego nie można powiedzieć o łuku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne zabojstwo przy uzyciu noza
- Ponad rok temu
-
władanie kijem
- Ponad rok temu
-
jezyk gestów.
- Ponad rok temu