Piora
Napisano Ponad rok temu
Od kilku lat pisze wszystko co sie da olowkiem, bo dlugopisy jakos zawsze przestawaly mi pisac w lapie, a piora plamily, wylewaly i ogolnie za stalowkami nie przepadam ale w niektorych sytuacjach jest to klopotliwe (np na egzaminach czy na poczcie).
Zastanawialem sie teraz nad zakupem piora na kulke ala dlugopis, ktore da sie normalnie napelniac atramentem lub nabojami (ale tymi typowymi, nie wkladami za 5zl. czy 3$ space pen's refills) innymi slowy, zeby pisalo jak zelowy dlugopis, ale bylo bardziej ekonomiczne - istnieje cos takiego w ogole ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit:
serio oczywiście nie można oczekiwać że będzie wieczny, ale ja pisałem dużo (między innymi notowałem wykłady) i wkład starczył mi gdzieś na dwa lata, a jeśli zamówisz razem z nim jeden zapasowy, to będziesz miał spokój naprawdę na długo. no i pisze prawie po wszystkim. największa wada to że łatwo go zgubić, bo jest mały, są wprawdzie wersje z zakładanym klipsem, ale on też potrafi spaść
Napisano Ponad rok temu
i rzezywiście, łatwiej zgubić...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tytanowa stalówka - podpisane z 5 faktur
ktoś zainteresowany ??
duże ciężkie męskie
Napisano Ponad rok temu
tj ArtPen firmy Rotring. mamy do dyspozycji roznej szerokosci stalowki (ja uzywam do pisania i rysowania 1,1 mm ale mam tez 2,7 mm). moze nie wyglada fajnie, rekojesc ma z bodajz akrylu ale naprawde cholernie dobrze i wygodnie sie tym pisze.
Napisano Ponad rok temu
Idealem bylyby dla mnie piora zelowe, ale schodzi to bardzo szybko a naboje sa drogie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym że to było już parę lat temu, więc może coś się ruszyło w temacie...
Jutro przejdę przez parę sklepów, to dam znać.
Napisano Ponad rok temu
na pare lat ? One chyba nie sa az tak pojemne w porownaniu do zwyklych atramentowych naboi, ktore starczaly mi na 2 tyg ?
Fisher Space Pen to najlepsze rozwiązanie.
Na eBayu po kilkanaście $.
Napisano Ponad rok temu
[mam space pena ale już nie jestem na studiach więc nie jestem obiektywny - za mało używam]
Napisano Ponad rok temu
a ja chce sprzedać swoje pióro Inoxcroma
tytanowa stalówka - podpisane z 5 faktur
ktoś zainteresowany ??
duże ciężkie męskie
Rzucisz, trafisz zabijesz???????? Jak cena, to chyba na bazar
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Torba EDC
- Ponad rok temu