Manix i Military
Napisano Ponad rok temu
???? nie wiecie może ki diabeł ????? napis bardzo mi się podobał więc możecie wyobrazić sobie moje zdumienie gdy pierszy raz zobaczyłem Militarkę bez napisu tylko z pajączkiem... - i to na żywo..... 8O
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem im mniej bazgranimy tym lepiej .
Napisano Ponad rok temu
Tez mam ta nowa wersje... i IMHO bije Manixa pod wzgledem ciecia i urody
Napisano Ponad rok temu
a do mnie z bestknives dotarła Militarka bez napisu MILITARY tylko z grafiką pajączka....
???? nie wiecie może ki diabeł ????? napis bardzo mi się podobał więc możecie wyobrazić sobie moje zdumienie gdy pierszy raz zobaczyłem Militarkę bez napisu tylko z pajączkiem... - i to na żywo..... 8O
A moze to Para?
Napisano Ponad rok temu
nie, rybak.... to nie para.... troszkę na forum juz jestem...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie na odwrot, zdecydowanie wybralem Manixa . Glownie z powodu soldniejszej konstrukcji (linersy), i wygodniejszej rekojesci.Mi się Manix na ten przykład w ogóle nie podoba, ani wizualnie, ani organoleptycznie. Nie leży... :roll: Za to Mili ... Miałem już trzy i pewnie jeszcze ze trzy będę miał . Kocham ten nóż... I tyle .
Napisano Ponad rok temu
Sorry nic nie mam przeciw Manixowi, bez urazy czasami :wink: Jeden woli to drugi co innego, ot co
Napisano Ponad rok temu
Mi się Manix na ten przykład w ogóle nie podoba, ani wizualnie, ani organoleptycznie. Nie leży... :roll: Za to Mili ... Miałem już trzy i pewnie jeszcze ze trzy będę miał . Kocham ten nóż... I tyle .
a co Ty z nimi robisz stary !? :wink:
a ja bym pomieszał kształ klingi od military wielkości klingi manixa z blokadą od para-mili (jest po prostu genialna). tytanowe linersy do tego i mamy super tnącą kose nie do zajechania (chyba że czubek padnie)
Napisano Ponad rok temu
a ja bym pomieszał kształ klingi od military wielkości klingi manixa z blokadą od para-mili (jest po prostu genialna). tytanowe linersy do tego i mamy super tnącą kose nie do zajechania (chyba że czubek padnie)
pod warunkiem ze stal w manixie bylaby lepiej obrobiona cieplnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trace Rinaldi... nietaktycznie tym razem
- Ponad rok temu
-
Nasze konusy
- Ponad rok temu
-
Buck Strider 880SP/T customizacje kolegow z USN
- Ponad rok temu
-
Noze i wino ;-)
- Ponad rok temu
-
Automaty - górna półka: Microtech i MOD
- Ponad rok temu
-
Wiosenna strzelanina
- Ponad rok temu
-
Boker - mało znane , ale dobre!
- Ponad rok temu
-
Porownawcze fotki nozy Benchmade(i nie tylko)
- Ponad rok temu
-
Pojechałem po wiatrówkę...
- Ponad rok temu
-
Buck Strider 880SP customized
- Ponad rok temu