Benczmejdwideuo :)
Napisano Ponad rok temu
Enjoy ;-)
Napisano Ponad rok temu
Fajnie, ze pokazali tyle zdjec z fabryki z procesu produkcyjnego.
Ale jestem gleboko zawiedziony, ze o Tobie, Rybak nic nie powiedzieli... Przeciez powinni dodac, ze w Europie mieszka taki jeden szaleniec, co ma wszystkie wyprodukowane modele BM, ba, ma nawet kilka niewyprodukowanych...! ;-)
It's true ;-)
Napisano Ponad rok temu
Niestety, wszystkich nie mam i raczej nie bede mial
Bo nie wszystkie mi leza
Napisano Ponad rok temu
O, wlasnie, dobrze, ze sobie przypomnialem...
Co to jest za nozyk fixed, z taka jakby gumowana, dosc gruba i okragla rekojescia ktorego potem jeszcze kawalek pokazuja przy okazji prezentowania systemu B.I.L.T.? Zaraz ide na poszukiwania. Juz go widzialem, ale nie moge sobie przypomniec co to :-)
Napisano Ponad rok temu
Ale moje poszukiwania poszly szybciej niz myslalem - to Rant DPT, mam racje? ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ale ulatwilem te poszukiwania maksymalnie, prawda?
http://www.forum-kul...showtopic=75652
Napisano Ponad rok temu
Co prawda Ranta najpierw znalazlem na pierwszej stronie Red Classa na bm.com, ale i tak bez Twojego topicu bym sobie nie poradzil... ;-) Dzieki
A co do filmu jeszcze to i tak najpiekniejszy byl Osborne 960... Najgorsze jest to, ze moja dziewczyna powiedziala, ze to jedyny noz jaki by chciala miec... :roll: Ech, wie od czego zaczac ;-) Ja tez chce takiego...!
Napisano Ponad rok temu
Gdyby nie to, to juz bym pewnie mial kolejny fajny nozyk do garnituru
Musze pomacac znowu.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj na spacerze moja żona ścinała kwiaty. W pewnym momencie stwierdziła że ma w dłoni dziwny kawałek metalu - wykręciła się śrubka z Mini DarkStara i wyleciała razem z kołkiem. Tytan i G-10 nie pomogą, jak się zapomni czymś na gwint chlapnąć.
Napisano Ponad rok temu
Chwalą się ładnie. Chyba pozazdrościli Cold Steelowi.
Dzisiaj na spacerze moja żona ścinała kwiaty. W pewnym momencie stwierdziła że ma w dłoni dziwny kawałek metalu - wykręciła się śrubka z Mini DarkStara i wyleciała razem z kołkiem. Tytan i G-10 nie pomogą, jak się zapomni czymś na gwint chlapnąć.
No nie
Ale nic sie nie zgubilo?
690 tez jest OK do garnituru - a najlepiej jakis z tych:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Noze i fotki beagleboy, on jest modem dzialu Benchmade na Messerforum.
Spotkalem go cos ze dwa razy - i moglem je sobie obejrzec na zywo.
Do dzisiaj mam wzwod jak ogladam te fotki i sobie przypominam noze.
Piekne - i mucha nie siada, jak o wykonanie chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Ale nic sie nie zgubilo?
Na szczęście nie. A szkoda by było
Co ciekawe łaziliśmy parę godzin po różnych wertepach, również w pionie, nóż był używany i nie wypadło. Gdyby poleciało gdzieś w lesie to zapomnij o znalezieniu. A potem naścinała kwiatów, niosła w ręce kwiaty i folder i nagle czuje że jakiś żuczek się dostał do dłoni - patrzy, a tam kołek + śrubka. No i niestety dostała kolejny argument, że w teren tylko fixed. A tak chciałem, żeby się folderozą zaraziła...
A to muszę jakoś to zabezpieczyć, tylko się zastanawiam czym. Loctite nie będę kupować do jednej śrubki, a nie chcę minutką, ani epoksydem, bo już nie odkręcę, jakbym chciał kiedyś przerobić na otwierany lewą ręką.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AIRKAT FOLDER
- Ponad rok temu
-
Emerson Fixed Kerambit
- Ponad rok temu
-
Kokurecja dla Kydexu, nowa generacja pochew do nozy!
- Ponad rok temu
-
NOZ BUDO - druga partia - NOWE!!!
- Ponad rok temu
-
Czekam właśnie na SPyderco Dragonfly :-)
- Ponad rok temu
-
Smersz
- Ponad rok temu
-
Czemu nie nalezy Cubem rombac senkow :)
- Ponad rok temu
-
Opinel
- Ponad rok temu
-
Pika vs Monochrome