Chodzi "Lisek"...
Napisano Ponad rok temu
nie ma ręki, ani nogi,
kto się Liska nie spodzieje,
temu lisek krew przeleje.
No i sobie wykrakałem, ale na szczęście nie uszkodziłem żył, tętnic, ścięgien ani nerwów.
Nóż zrobił mi paskudne kuku i to tuż przed długim weekendem.
Karambit Fox'a. Stal N690 pokryta teflonem, okładki, to czarne G-10. Kółko do "kręcenia" aluminiowe.
Klinga cienka, pokryta teflonem, tnie bardzo skutecznie (papier, warzywa itp. ). Wykonanie bardzo przyzwoite, szlify róne, żadnego bladeplay. W sumie ciekawa alternatywa dla Erniego.
Fotki kiepskie, bo na dworze pada, a mój aparacik nie radzi sobie ze sztucznym oświetleniem.
Proszę, tak to wygląda:
Zwróćcie uwagę na mnogość sposobów otwierania. Mamy dziurkę, fliper (ze względu na lekką klingę średnio się spisuje) i wave'a. Brakuje dysku i kołka i byłoby wszystko .
Ale na poważnie to wave w takim narzędziu jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
Tu dziura po tygodniowej kuracji. Nic nie bolało. Czubek przebił koszulę, a pot zrosił moje czoło. Nie krwawiło obficie, palce się ruszają.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a tak btw Wojtas masz talent do wyszukiwania ciekawych noży, na które nikt nie zwraca uwagi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak jest ładny.
Napisano Ponad rok temu
a tak btw Wojtas masz talent do wyszukiwania ciekawych noży, na które nikt nie zwraca uwagi...
Poczekaj do następnego tygodnia... .
Napisano Ponad rok temu
reasumując fotki i nożyk super
Napisano Ponad rok temu
Poczekaj do następnego tygodnia...
czekam czekam, lubie takie niespodzianki, a przy okazji dowiem się czegoś nowego..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szukajcie a znajdziecie :wink: drugi link z Google.plsliczniutki, tylko ze googlam i googlam i tylko strone producenta znalazlem, a tam ani cen ani tej zabawki, albo osleplem, podklejcie linka gdzie i za ile to mozna nabyc dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS- Wojtas , dobrej (czytaj ładnej) opieki medycznej życzę !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem jest tego typu, ze place w Euro jak najbardziej.
A clo i VAT przy wwozie to oni licza po swoim kursie - i czasem trzeba jeszcze pare dodatkowych euronow doplacic.
Bywa roznie.
Napisano Ponad rok temu
Wojtasa nie podejrzewam o cos takiego, ale ktokolwiek by nie lapal Clawa II, ktory kupilem zonie (chciala kerambit, to ma...) po raz pierwszy, to chwyta go tak, ze ostrze celuje mu wlasnie tam, gdzie ta dziura widnieje... W takich momentach nasuwaja mi sie komentarze o "debilach", "palantach" i "kretynkach" , bo mnie taki noz jakos tak naturalnie wchodzi w dlon, dajac mi to, czego natura poskapila - pazury...
temat podnioslem, bo byl odsylacz w wyprzedazy z tym kerambitem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tactical notebook bag......
- Ponad rok temu
-
Sliczne Malenstwo
- Ponad rok temu
-
Rat Trap
- Ponad rok temu