Fat Boy
Napisano Ponad rok temu
Grubosc:4mm
Ostrze: 7,5"
Całśc:12,6"
Szerokosc Ostrza: 2"
Szlif: Pełęn płaski asymetryczny
Jeden z dwoch nozy kuchennych.Jedna strona zrobiona teraz zostało tylko picowanie i prostowanie szlifu.Na szlif roboczy zostawie 0,5 mm , bedzie hartowane do ~62 HRC. Przewidywane wykonczenie: Mirror Finish,Mosaic Pins,Black Ash Burl (Stabilized) i Red Spacers
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Black Ash Burl (Stabilized)
kurde Navy skąd coś takiego wytrzaśniesz ( to drewienko jak sie nie myle ?)
zdrówka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No własnie, ciekawie to by wygladało w pochwie z Kydex'uAleż to tasak będzie....Kuchnia Pełna Taktyczności.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jestem jak sie bedzie D2 w kuchni sprawowala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jestem jak sie bedzie D2 w kuchni sprawowala.
Rdzewiejąco? ale NavySeal obiecał, ze będzie dbać o niego
Napisano Ponad rok temu
Ech... a czeczota z brzozy wam nie styknie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już nożyk porządny to i materiały porządne, stablilized wood nie jest tak miękka jak brzoza, no i nie ciągnie wody - a to ważne w kuchni.
Tu włąsnie chodzi o materiał, który nie bedzie nasiąkał wodą czy to Stalbilized wood,micarta, G10
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Elephant killer
- Ponad rok temu
-
Projekty nozy
- Ponad rok temu
-
Piły tarczowe??
- Ponad rok temu
-
brąz fosforowy
- Ponad rok temu
-
Renegade
- Ponad rok temu
-
stal SW7M
- Ponad rok temu
-
język japoński
- Ponad rok temu
-
hardox 400 ???
- Ponad rok temu
-
rodzaje stali
- Ponad rok temu
-
dla bodo i psychiatrist
- Ponad rok temu