Paweł, zechciałbys kliknąć na poniższy link, i powiedziec co o tym myslisz?
samoobrona na politechnice warszawskiej
Napisano Ponad rok temu
Nic mi się nie otwiera
To Ci wkleję
Zajęcia będą prowadzone przez doświadczonego instruktora, sensei Renatę Naczaj. Nauczy ona Was jak zachowywać się w niebezpiecznych sytuacjach i jak się bronić przed napastnikiem.
Program obejmuje m.in.:
* proste, skuteczne techniki
(również przy pomocy przedmiotów codziennego użytku i środków obrony dozwolonych prawem),
* przepisy prawne,
* zajecia z psychologii ataku i obrony
P.S. Może Martius coś będzie wiedział o prowadzącej, bo coś mi świta, że to sensei Renata to gdzieś w wątkach ju-jitsu się przewineło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziewczyny sie czegos naucza i jakie to oszczedne!!!
(dla niewtajemniczonych to byl zart [calkiem smieszny] :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
P.S. Może Martius coś będzie wiedział o prowadzącej, bo coś mi świta, że to sensei Renata to gdzieś w wątkach ju-jitsu się przewineło
To Stando z forum - podaje nicka bo i tak nie ukrywala swego nazwiska na forum
Napisano Ponad rok temu
no i co, zna ktoś i kojarzy co i jak z tym kursem?
Napisano Ponad rok temu
(dla niewtajemniczonych to byl zart [calkiem smieszny] :twisted: )
No tak, bez tego moglibyśmy nie wiedzieć kiedy się śmiać :nie:
a) to nie Knajpa
'Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego w słowa"
Napisano Ponad rok temu
Ano prowadzę takie zajęcia na zlecenie NZS Politechniki
program ogólnie już podano. to nie będe powtarzac
Prowadzę zajęcia z technik obronnych (wiele ataków - jedna obrona) jako kobieta mam większe pojęcie któwe techniki są prostrze i bardziej realne do wykonania przez kobitki (no tak mi się wydaje że wiem co dziewczynom wychodzi a co nie ).
na każde zajęcia przychodzi - pozorant (facet) i panie sprawdzają swe wiadomości na 100 % samcu (kolege pozoranta za samca - przepraszam
zajęcia z dostępnych środków obrony np. gaz (ja preferuje gel), paralizator itp. poprowadzi specjalista - no cóż na wszystkim się nie znam
Mając w życiu możliwość przerobienia wykładów z prawa karnego (taki zawód) wykład o obronie koniecznej prowadze sama posiłkując się KK i doświadczeniem nie tylko swoim
Co do cenykursu to wiadomo że inaczej kosztują kursy komercyjne a inaczej organizowane np. przez NZS
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wstydze się tego co robię bo znam swoją wartość ale wiem też czego nie umiem i nie wstydzę się posiłkować się innymi specjalistami - jak ktoś twierdzi że wie wszystko to znaczy że wie niewiele
pozdrawiam panie z kursu - jesteście super!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawo karne to nie tylko straszenie co ci grozi za przekroczenie obrony koniecznej. To również prawa osoby poszkodowanej, Kodeks Postępowania Karnego etc. Wiedza nie boli, lepiej jest mieć jej więcej, niż mniej.
o właśnie dzięki za wyręczenie
znajomość prawa na pewno niczego nie osłabi a ułatwi znalezienie sie w sytuacji po. trzeba wiedzieć jak się tłumaczyć i czego wymagać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety z Ukrainy twarde są
- Ponad rok temu
-
Facet ociera się w autobusie :/
- Ponad rok temu
-
Full Kontakt w Gdańsku
- Ponad rok temu