plakaty
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś z was, moi drodzy widział gdzieś keidykolwiek w sprzedaży plakaty związane z mma. pytam, bo obiecałem młodszemu bratu plakat ricksona G. mysląc, że załatwienie takowego nie nastręczy problemu a wygląda na to, że tłumaczenie się mnie nie ominie...
może ktoś pomóc?
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale patrząc na ceny to :roll: ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Walnij do niego maila z pytaniem o cene.To i kolegom przysługe zrobisz.
Jak nie tam to napewno coś znajdziesz ( i nam powiesz 8) )
Serio warto pójść i negocjować cene po okolicznych zakładach.
(Ew. zrobic cegiełki, podzielic format na 6 kostek wielkosci a4 z rantem i posklejać- format a4 u mnie w najbliższym zakładzie to ze 6 pln za cyfrowa odbitke)
Napisano Ponad rok temu
bratu ...
Jak juz zalatwisz to daj znac
rozgryzłeś mnie chłopie. wiadomo, że plakat ma być dla mnie:) chciałem tylko sprawdzić, kto pierwszy zabłyśnie zdolnościami detektywistycznymi i mi wypomni wciskanie kitu:)
jak już coś będę mógł załatwić to napewno sie podzielę informacjami.
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ceny są takie, że mało nie poleciałem z fotela...
generalnie...nic nie załatwiłem, ale jak coś skręcę to natychmiast daję znać :-)
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
(niestety zapewne wypisany oprzez panią Jadzię z kancelarii prezesa Gracie :wink: )
Ja zajrzę dzisiaj do znajomego zakładu fot. i popytam o wielkoformatowe odbitki.
Napisano Ponad rok temu
yo! kontaktowałem się z gościem od wydruków wielkoformatowych i niestety powiedział mi, ze nie ma możliwoście by cokolwiek mi wydrukował, bo on zajmuje się tylko sprzedażą SWOICH zdjęć. nie chciał nawet słyszeć o jakichkolwiek negocjacjach...
Panowie, drukarni wielkoformatowych jest od groma i ciut ciut i większość przyjmuje prace i zdjęcia "z zewnątrz". Problemem jest ewentualna jakość dostarczonego przez Was pliku, no i kwestia, czy konkretna drukarnia będzie się chciała bawić w taką drobinicę
K.
Napisano Ponad rok temu
ricksona się maksiu zachcialo?!szacuneczek!
czy ktoś z was, moi drodzy widział gdzieś keidykolwiek w sprzedaży plakaty związane z mma. pytam, bo obiecałem młodszemu bratu plakat ricksona G. mysląc, że załatwienie takowego nie nastręczy problemu a wygląda na to, że tłumaczenie się mnie nie ominie...
może ktoś pomóc?
pozdrawiam!
na tej Waszej taniej stronce tesh byłem plakaciki całkiem całkiem cooltowe jak ich cena..
a szkoda..szkoda..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mówili o plotterze na większe, że w wielu zakładach takowe posiadają i nie jest to rzadkość.
Poszukaj w swojej okolicy, ja po maturce też wznowie poszukiwania 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kung fu szał
- Ponad rok temu
-
7 samurajów w najnowszej "GALI"
- Ponad rok temu
-
Capoeira Fighter 3
- Ponad rok temu
-
Macie może linki do filmików z Kanai sensei?
- Ponad rok temu
-
J.Chan "Mr Nice Guy" Sroda TVN 21:30
- Ponad rok temu
-
czytacie jakas PRASĘ ?? jaka? dlaczego?
- Ponad rok temu
-
Maciej Zegan HK
- Ponad rok temu
-
czerwone spodenki i zycie kaskadera