Recon
Napisano Ponad rok temu
Piotrkowa stodoła.
Kawałek drogą.
A potem na skróty ("Kurwa, Wysz! Nie mogliśmy pójść jakimś asfaltem? )
I jeszcze widoczek.
Napisano Ponad rok temu
Co to jest ten Enterek?
Entrek Javalina chyba. (czy jakoś tak). Na fotce pierwszy od prawej.
Napisano Ponad rok temu
Wysz tez chce miec takie true bieszczadzkie nakrycie glowy, nie ma bata, na czerwiec musowo!
Napisano Ponad rok temu
zaczynam sie powaznie zastanawiac czy sobie kostki na czerwiec nie skrecic w przytulnym domku, a nie w ch...-wie-gdzie 8)
Napisano Ponad rok temu
To był trzydniowy soft po pagórkach a nie jakaś wyprawa do dżungli kurwa amazońskiej. Trza było drogę urozmaicać, bo w koncu ile razy mozna iść tą samą trasą? A że po zimie krucho z kondycją i mokro w butach? Normalna przeca sprawa. Przynajmniej nie spotkaliśmy przez cały wyjazd ani jednego turysty na szlaku. I mordy znajome się poodwiedzało, zwierzątka popodziwiało, piwko wypiło i płuca przewietrzyło.
Nie róbta z tego Wielkiego Niewiadomoco. Rezerwujcie sobie wolny czas, podania o urlop składajcie, czy co tam trzeba i robimy ten Pierwszy Trekking Nożowniczy. A jak się więcej ludzi zbierze to mozna zrobic dwie, trzy grupy z róznymi trasami do przejscia. Coby tłumu nie robić, Biesów nie zadeptać a i jelonków nie straszyc tylko wrednymi mordami na raz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strajderyzowany Sporek
Jak Wielkanoc to Wielkanoc
Jaskółka?
Pełna synchronizacja.
Napisano Ponad rok temu
ja chcialem tylko tak pierdyknac zarcik, wiesz bez sensu i wogole nie na miejscu taki
z tych Entrekow to kiedys mi Lynx bardzo chodzil po glowie (na szczescie jakos przeszlo)
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak wy ale ja wlasnie lubie takie wypady
Krew pot i lzy
Wpadanie w wode, skrajne wyczerpanie [tu tego nie bylo ], jedzenie tego co sie znajdzie, bo nic innego juz nie ma. Dotego zgubic sie pare razy. To jest to! A nie: szlakiem szlakiem i do domu.
Napisano Ponad rok temu
Phi, też mi rzeka - jakiś strumyk raptem do jajec.
Skrót po prostu. I tej wersji się bedę trzymał.
Napisano Ponad rok temu
Wysz szykujemy sie na czerwiec Zdam mature czy nie Chukk z tym, w czerwcu juz mi nic nie pomoze
Napisano Ponad rok temu
K... ale jakos sie to zorganizuje
Napisano Ponad rok temu
Entrek Javelina, 9 in., Plain EN-JAVELINARegular price: $125.00Sale price: $97.50 (Save 22%)Quantity:
4.32 in. plain edged Skinner blade of 440C stainless steel with bead blasted finished and a full tang blade. Black canvas micarta handle. 8.94 in. overall length. Black Kydex sheath with brass eyelets included.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ty mi o malinach nic nie mów. Dziurę w ulubionych spodniach mi zrobiły, cholery jedne.
Napisano Ponad rok temu
Na miejscu odwiedziliśmy kilka sklepów. Niestety Sebenzy i Stridery akurat się skończyły...
Jeden z najprostszych rozkładów jazdy.
Przy okazji - jedynie w dwa dni w ciągu roku nie jeżdżą żadne autobusy.
Jaka była szansa, że na jeden z nich właśnie się załapaliśmy?:roll:
Kto z Was jechał kiedykolwiek białą Wołgą?
A w 6 osób w BMW ?
W drodze powrotnej oczywiscie chłopcy się strasznie narąbali
Zamiast tradycyjnych regionalnych pamiątek kupiliśmy sobie ......
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spojrzenie Wschodnich Braci Słowian na nóż
- Ponad rok temu
-
Bezcieniowe fotki, czyli rola wanny w fotografii amatorskiej
- Ponad rok temu
-
Hide Away Knife