Sebs: Small Seb i jej mama
Napisano Ponad rok temu
Wersja z drewnem stanowi swietny popis inzynierii, precyzji i pieknego kontrastu Chrisa Reeve'a. Nie wspomne o gladkosci chodzenia - ostrze plynie podczas otwierania i chowania, coz norma do ktorej sie przyzwyczailem (czyt. zrobilem sie wybredny :wink: ).
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Z tych dwoch cocobolo mi sie chyba bardziej podoba jesli chodzi o gatunek drewna.
Napisano Ponad rok temu
Sebenza to nóż roboczy mimo że bardzo drogi W tytanie to czysta treść
Wstawki z drewna robią z niej nóż powiedzmy dżentelmeński a to już coś nie halo
Takie to tylko William Henry
Napisano Ponad rok temu
Już od dawna mi się to.... nie podoba
Sebenza to nóż roboczy mimo że bardzo drogi W tytanie to czysta treść
Wstawki z drewna robią z niej nóż powiedzmy dżentelmeński a to już coś nie halo
Takie to tylko William Henry
Wiemy wiemy... nie stać Cię!!!!
Dark - a są do kompletu widelce? Bo parka fajnie wygląda, ale z widelcem... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiemy wiemy... nie stać Cię!!!!:
Niczego mi nie udowodnisz Dokumentacja została zniszczona
Nie chodzi o to czy kogoś stać czy nie Ostatnio zastanawiałem się czy 550 za nożyk to poza granicą mojej tolerancji czy nie Wyszło na to że poza
A jak będziesz się naśmiewał to wypije z tobą jedno piwo a nie dwa
[/OT]
Grafiki na rękojeści podkreślają indywidualizm noża i w wypadku Sebki dodają uroku
W przypadku drzewa nie mogę się przekonać
Piter, miałeś jakieś wyczyny z wiertarką na Sebenzie możesz wrzucić dla porównania?
Napisano Ponad rok temu
Dioda jakaś taka...... mało niebieska.
Przepalona!!!
Peterskin, spoko, to żarcik był!!
Napisano Ponad rok temu
A czemu akurat classic?? Lepiej CI w reku leza??
Napisano Ponad rok temu
Czemu się do mnie nie odzywasz i już mi nie pokazujesz........
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga to tak jak mamuska ma lekko sraczkowate te okładziny to small Sebie wyglada bardzo dobrze. Jedyna rzecz ktora wg mnie psuje cały efekt to złota dioda. K**** czemu złota?? Nie znosze takiego połaczenia kolorów bo kojarzy mi sie to z chinskimi Omegami za 10$ No ale generalnie to moglbym miec taki nożyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To drewno mi sie konweniuje ;-)
To w końcu rękojeść z metalu czy z drewna, bo jakoś się nie mogę zdecydować patrząc?
Co nie zmienia faktu, że wykonanie - na samo visu - jest powalająco doskonałe. CRK, co tu dużo gadać ;-)
Napisano Ponad rok temu
Akurat mnie osobiscie pasuja bardziej jasne okladziny niz cocobolo choc to nie znaczy ze tymi drugimi gardze. Nie toleruje tylko bloodwood. Sebenzas computer graphic poza naprawde nielicznymi wyjatkami wogole nie toleruje. Gust ot co, rzecz normalna.
W kazdym badz razie powiem wam jedno - sebki wood sa bardziej dopieszczone niz plain a wytrzymaloscia wcale im nie ustepuja. To tylko zludzenie ze jak ma wklejone drewno to od razu tylko gents, ze nie ma szans przetrwac w polowych warunkach. Jesli tylko nie wbijecie celowo gwozdzia w to drewienko to gwarantuje ze te sebki przetrwaja. A kontrast mirrow-stonewash (klinga) i satin-beadblast (rekojesc) naprawde ladnie wspoligraja. A classic wole bardziej od regular z racji ksztaltu, ergonomii i po prostu wygladu. O, i co do niebieskiej diody - nie wiem czy powinienem sie wypowiadac w przypadku kompozycji kolorystycznej ale jakby w tych sebkach umiescili niebieskie diody to bylby koniec swiata
Napisano Ponad rok temu
Chociaz nie zmienia to faktu, ze zdecydowanie preferuje sam tytan. Coz, jestem minimalista i im prostsza forma tym bardziej do mnie przemawia.
Na czystej sztabie tytanu pieknie widac wszystkie ryski i obtarcia
Ale jak juz powiedzialem - mimo, iz nie w moim klimacie - sa piekne...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Socom na wiosne
- Ponad rok temu
-
Krzesimieszki na rybach...
- Ponad rok temu
-
Nożospotkanie plenerowe.