Panowie...kazdy ma prawo do swojego gustu to fakt ale wezcie pod uwage jedno: To trzeba zobaczyc na zywo zeby oceniac, zadne fotki tego nie oddadza tak jak doskonale fotki pitera ktory uchwycil np. lochse. A moje ujecia troszke popsulem z braku swiatla i czasu.
Akurat mnie osobiscie pasuja bardziej jasne okladziny niz cocobolo choc to nie znaczy ze tymi drugimi gardze. Nie toleruje tylko bloodwood. Sebenzas computer graphic poza naprawde nielicznymi wyjatkami wogole nie toleruje. Gust ot co, rzecz normalna.
W kazdym badz razie powiem wam jedno - sebki wood sa bardziej dopieszczone niz plain a wytrzymaloscia wcale im nie ustepuja. To tylko zludzenie ze jak ma wklejone drewno to od razu tylko gents, ze nie ma szans przetrwac w polowych warunkach. Jesli tylko nie wbijecie celowo gwozdzia w to drewienko to gwarantuje ze te sebki przetrwaja. A kontrast mirrow-stonewash (klinga) i satin-beadblast (rekojesc) naprawde ladnie wspoligraja. A classic wole bardziej od regular z racji ksztaltu, ergonomii i po prostu wygladu. O, i co do niebieskiej diody - nie wiem czy powinienem sie wypowiadac w przypadku kompozycji kolorystycznej ale jakby w tych sebkach umiescili niebieskie diody to bylby koniec swiata