Cro cop w Polsce????
Napisano Ponad rok temu
Pozro!
Napisano Ponad rok temu
NA treningu chodzi plota że cro cop ma wpaść na seminarium do Wawy, ponoc Mirek Okniński ma organizowac to seminarium. Wie ktoś może coś o tym więcej
Pozro!
jak to kit to przyjade tam i Cie zabije
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bedziesz mial wolny pokoj?jezeli to prawda to sprzedam nerke zeby miec kase na to seminarium...kurde to jak chwycenie Pana Boga za kostke...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a seminarium byłoby uderzane czy chwytane czy mieszane?
Napisano Ponad rok temu
najpierw to sie dowiedzmy czy w ogole bedzie (poza tym jak z Mirko w roli glownej to raczej chyba uderzane albo mieszane)a seminarium byłoby uderzane czy chwytane czy mieszane?
Napisano Ponad rok temu
najpierw to sie dowiedzmy czy w ogole bedzie (poza tym jak z Mirko w roli glownej to raczej chyba uderzane albo mieszane)a seminarium byłoby uderzane czy chwytane czy mieszane?
Mradu: jak wszyscy będziemy gorąco pragnęli to Mirko na pewno odczuje gorącą, niezrozumiałą potrzebę pojechania do Polski ( to sie nazywa telepetia )
powinniśmy jeszce myśleć "za darmo, za darmo, za darmo"
Napisano Ponad rok temu
"Wiesz kochanie - rzecze Mirko do swej zony. - Poczulem nieodparta chec wyjazdu do Polski. Mam gigantyczna ochote zrobienia tam serii darmowych seminariow."
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie... Kurcze dopiero co odłożyłem troche kasy na odżywke, a tu zaczyna gnębić mnie perspektywa, ze nie powinienem jej jednak wydawać. Ile kasy może chchieć taki Mirko?
Napisano Ponad rok temu
czyż nie byłoby to piękne?taa a w tym momencie kamera przenosi sie do Chorwacji, do Mirko siedzacego przy sniadaniu.
"Wiesz kochanie - rzecze Mirko do swej zony. - Poczulem nieodparta chec wyjazdu do Polski. Mam gigantyczna ochote zrobienia tam serii darmowych seminariow."
zaczynam telepatię - ktoś wie jak po chowacku jest "zrobić darmowe seminarium w Polsce"?
Napisano Ponad rok temu
miejmy nadzieje ze nie duzo...w koncu wszyscy jestesmy slowianskimi bracmi nie?Ile kasy może chchieć taki Mirko?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkoleniówki / BEST KNOCKOUTS ...... itp !
- Ponad rok temu
-
23.04.2005 Sparringi MMA Polska - strefa wschodnia
- Ponad rok temu
-
Hero's - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Kluby MMA w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Ramon Dekkers vs Genki Sudo - Gala Heros
- Ponad rok temu
-
Mirko Cro Cop - The Story
- Ponad rok temu
-
VTJ 1995-Vale Tudo Japan 1995 - walki Ricksona
- Ponad rok temu
-
male pytanko
- Ponad rok temu
-
nowe twarze do obicia
- Ponad rok temu
-
Chcą prawdziwego pojedynku na śmierć i życie......
- Ponad rok temu