BM Activator... wg Pitera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy takiej małej rękojeści wygląda to brzydko.
Pochewka - bardzo ładna.
Napisano Ponad rok temu
BTW, oryginalnie jest jeszcze więcej śrubek
Napisano Ponad rok temu
BTW, oryginalnie jest jeszcze więcej śrubek
Owszem, ale czarne giną w czarnym tle. Ale najważniejszy jest fakt, że Tobie się to podoba. Moje słowa nie popsują Ci zadowolenia!
Patyna na mosiądzu. Hmmm, może to ciekawie wyglądać, bo wtedy tylko mosaic będzie się elegancko wybijał.
A czym Ty chcesz zrobić tą patynę? Co to jest brass-blue? 8O
Napisano Ponad rok temu
Za to kydex - prześliczny. Mam nadzieję , że gdy wreszcie dopadnę Activka , to zostaną Ci jeszcze jakieś gotowe ,coby zbyt długo nie czekać !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 piny - OK.
Napisano Ponad rok temu
Jedyne co mnie zawsze raziło w aktiwatorkach to zbyt duże logo designera na tak małym nożu. Aż prosi sie o usunięcie. A wersja micarta +piny? Super jest. Ino jakoś tak niedokończone mi sie wydaje.....ale może się nie znam.
Napisano Ponad rok temu
całość z pochewką super
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi sie. Chociaz wersja produkcyjna tez jesta ladna to ta micarta+piny dodaje temu maluchowi szlachetnosci
Napisano Ponad rok temu
Całość wygląda spokojnie, elegancko i w dobrym guście. Nity dyskretne, nie rzucają się w oczy, środkowy(ozdobny) raczej dodaje smaczku i podkreśla oszczędność formy. Akurat mnie fabryczna wersja wydawała sie przebajerzona- nie lubię włókna węglowego na okładzinach noży(kruche i śliskie), dodatkowo w dwóch kolorach +śruby. W twojej wersji mikarta jest i elegancka i funkcjonalna(z pewnością poprawiło to chwyt). Pochewka- nie będę powielał poprzednich komentarzy. Całość na piątkę z plusem.
I jak widać o gustach nie powinno sie dyskutować :wink:
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję spełnionego pomysłu! Dla mnie piękny, chociaż swojego bym nie zamienił. Jest inny. Tylko faktycznie pierwsze o czym pomyślałem jak spojrzałem na zdjęcia - wymazać Snody'ego jednak. Teraz jeszcze bardziej razi...
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje. :wink:
A co się tyczy napisów to kwestia gustu, mi one zupełnie nie przeszkadzają. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
semitron knife
- Ponad rok temu
-
Świąteczny spacerek...
- Ponad rok temu
-
Wesolych Swiat
- Ponad rok temu