Mistrzostwa Polski SW 14.V.2005 - Gdynia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak.Z tego co wyczytalem z zasad ADCC to czas walki to 10 min, a w finale 20 min Czy na tym turnieju czas trwania walki bedzie wlasnie taki ? Czy bedzie podzial na niepunktowana i punktowana polowe czasu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jasne.Czy będzie kategoria Absoluto :wink:
Odnośnie technik zabronionych dla juniorów, to słyszałem, że będą zabronione WSZYSTKIE dźwignie na nogi, więc i klucz na stopę.
Napisano Ponad rok temu
Czyli bedzie mozna wystartować w dwóch kategoriachNo jasne.Czy będzie kategoria Absoluto :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co słyszałem to dla juniorów nie będzie podziału na wagi. Wszyscy bedą startowali w jednej.
co? O___O
wydaje mi sie ze w polsce jest wystarczajaco juniorow zeby zrobicv przynajmniej 3kat wagowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co? O___O
wydaje mi sie ze w polsce jest wystarczajaco juniorow zeby zrobicv przynajmniej 3kat wagowe
witka ... juniorów może i tak ale nie wiem jaki to duży problem dla organizatorów ... jak se "Stary koń" kask złamie to pół biedy ale jak junior nawet z kwitkiem od rodzicó to kratki pewne ... tym bardziej że jako tako prawnie federacji nie ma ani nic takiego ... ogólnie dobrze by było by jak najwięcej ludzi było na zawodach - ale z drugiej strony to się nie dziwię że starają sieto ograniczać w juniorach ... zrozumcie też drugą stronę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorata przecież twierdzisz, że jesteś rewelacyjny... dasz radę :twisted: .
8O :shocked!:
hehehe - Sorata ja i Ty w jednej wadze Twisted Evil milo mi , zobaczymy niedowage
no rewelacja , zwlaszcza ze brakuje mi do Ciebie jakies 15 kg
a tak na powaznie to wydaje mi sie ze jesli juniorzy beda mieli OPEN to nie bedzie sensu zeby niskie wagi startowaly :roll:
dobry pomysl -70 i +70
ale wydaje mi sie ze jesli na lidze ma kto walczyc w trzech kat. juniorow (-60, -70, +70) to i na tych zawodach bedzie mial kto walczyc
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marcio Cromado w Polsce
- Ponad rok temu
-
Quan Khi Dao - sekcja w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Bjj Kraśnik
- Ponad rok temu
-
grappling
- Ponad rok temu
-
kimona Manto ??
- Ponad rok temu
-
letni oboz bjj w GB
- Ponad rok temu
-
Lista Pasow
- Ponad rok temu
-
o submission wrestling zapytanie
- Ponad rok temu
-
Do Fiodora
- Ponad rok temu
-
Berserker's Team ze Szczecina filią Macaco Gold Team?
- Ponad rok temu