Tu to one sie akurat nie roznia.Ale Pika to taki nóż że prawie natychmiast musisz mieć następny
Monochrome jest bardziejszy
Niecaly rok temu sobei sprawilem wlasnie Monochroma, jako pierwszy skladak - nie pytaj, ile mam teraz nozy
Napisano Ponad rok temu
Tu to one sie akurat nie roznia.Ale Pika to taki nóż że prawie natychmiast musisz mieć następny
Monochrome jest bardziejszy
Napisano Ponad rok temu
bo sam pewnie nie wiesz ile, szczególnie że ciągle przychodzą nowe :-) a'propos, kupujesz Juju? od dzisiaj jest w NG po 50$, niby jest bez sensu ale coraz bardziej mi się podobanie pytaj, ile mam teraz nozy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam, pewnie ze wiembo sam pewnie nie wiesz ile, szczególnie że ciągle przychodzą nowe :-) a'propos, kupujesz Juju? od dzisiaj jest w NG po 50$, niby jest bez sensu ale coraz bardziej mi się podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale do biura, to nóż chyba nie musi byś z S30V co nie? Myślę, że AUS6A spoko wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym - większa przyjemnośc z posiadania i używania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mam pytanie do jej posiadaczy, nie macie problemow z jej bardzo ostrym koncem ostrza? nie niszczy sie zbyt szybko?
Napisano Ponad rok temu
Pozwole sie nie zgodzić i stwierdzić ze IMO granice przywoitości wyznacza 440C lub Aus 8
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że noże z 440C kosztują nieco więcej niż 200 zł
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście zdażają się wyjątki
Napisano Ponad rok temu
a ja mam pytanie do jej posiadaczy, nie macie problemow z jej bardzo ostrym koncem ostrza? nie niszczy sie zbyt szybko? Slicznie to wyglada ale mam co do niego jakies obawy. I tak chce ten nozyk bo ma to "cos" w sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu